Facebook Pixel

Suomi-lattiapalapeli

23,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä. Kampanja-aikana toimitusaika voi olla hieman pidempi.

Saatavuus: Heti

Opettavainen ja suuri Tatu ja Patu Suomi-lattiapalapeli, jossa on 31 palaa. Lattiapalapelistä muodostuu Suomen kartta. Koottuna palapelin koko on 51 x 84 cm. Opi tuntemaan Suomi paremmin kasaamalla hauskaa ja suurta palapeliä!

Tatu ja Patu ovat kotoisin Outolasta, paikasta jossa asiat tehdään nimensä mukaisesti hieman oudosti ja eri tavalla kuin normaalisti. Tatu ja Patu ovat kekseliäitä, uteliaita ja vikkeliä, ja he ajautuvat tuon tuosta eriskummallisiin seikkailuihin. Nyt Tatu ja Patu matkustavat ympäri Suomea. Palapelistä koostuu suuri Suomen muotoinen palapeli, josta kuin huomaamattaan saattaa opiia myös läänit, suuret kaupungit ja paljon muita yksityiskohtia.

Palapelin ääressä aivot saavat tarvitsemaansa liikuntaa, ja sateinenkin päivä sujuu rattoisasti. Palapelin palojen asettaminen oikeille paikoilleen sekä oikeiden palojen löytäminen on palkitsevaa sekä opettavaista. Peliko-palapeleissä yhdistyvät iloisen värikkäät kuva-aiheet sekä kotimainen tuotanto.

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40857034
Palojen määrä31
Mitat26 x 30,5 x 9 cm
Paino0,68 kg
EAN-koodi6416550857034

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>