Facebook Pixel

Harry Potter Matami Malkinin kaapukauppa ja Qaino Vahvahqon jäätelöbaari 3D-palapeli

39,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Taianomainen ja yksityiskohtainen kolmiulotteinen palapeli, josta valmistuu suosituista Harry Potter -kirjoista tuttu Madam Malkin’s sekä Florean Fortescue’s Ice Cream -liikkeet. Valmiin palapelin koko on 14 x 25 x 21 cm ja siinä on 290 palaa. Rakenna Harry Potterista tuttu tapahtumapaikka ja nauti taianomaisesta maailmasta!

Harry Potter on mielestään aivan tuikitavallinen poika, kunnes hän saa kuulla olevansa velhojen sukua. Hänet kutsutaan opiskelemaan Tylypahkaan, velhojen ja noitien kouluun. Opiskeluja varten Harryn pitää ostaa erilaisia tarvikkeita, joita on saatavilla vain Viistokujalta. Matami Malkinin liike on vaatetuskauppa, josta saa kaavut kaikkiin mahdollisiin tilaisuuksiin. Kaapuliikkeen vieressä on jäätelöbaari, missä Harry viettää monet mukavat hetket.

Nyt on mahdollista rakentaa nämä Viistokujan salaperäiset liikkeet kolmiulotteisena palapelinä. Palapelin palat ovat pehmeitä, kuvapuoleltaan sileitä ja taustapuolelta tiiviin vaahtomuovin tuntuisia. Niitä on helppo yhdistää ja koota: valmiista talosta hieno ja yksityiskohtainen. 3D-palapeli suorastaan kutsuu viettämään iloisia kokoamishetkiä ja myös lukemaan Harry Potter -kirjat, alusta alkaen - vaikka ne olisi tullut aiemminkin luettua. Wrebbit-palapelit on suunniteltu ja valmistettu häikäisevän yksityiskohtaisesti ja todentuntuisiksi. Nauti hetkestä mahtavan kirjasarjan keskeisen tapahtumapaikan parissa ja kerää koko sarja, rakenna kokonainen Viistokuja tai Harry Potter -maailma!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40970008
Materiaalikartonki, vaahtomuovi
Palojen määrä290
Ikäsuositus12+
Mitat25,5 x 30,5 x 8 cm
Paino0,32 kg
EAN-koodi0665541005107

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

WREBBIT