Facebook Pixel

Aarikka luomassa iloa ja tunnelmaa  Talo Pukkilaan Asuntomessuilla Naantalissa

Asuntomessut Naantalissa järjestetään upealla Luonnonmaan saarella 15.7.–14.8.2022. Suomalainen Aarikka lifestyle-designbrändi on tuotteineen mukana päänäytteilleasettaja Lounatuulen asuntomessualueen Talo Pukkilassa (kohde nro 12). Brändituotteet esittäytyvät niin sisustuksen kuin toiminnallisuuden osana eri puolilla kohdetta.

“Meistä on upeaa olla Pukkilan kanssa yhdessä Asuntomessuilla. Olemme molemmat Varsinais-Suomessa vaikuttavia yrityksiä ja työllistäjiä, ja haluamme nostaa esiin paikallista osaamista”, sanoo Aarikka Oy:n toimitusjohtaja Riia Sandström.

Martinex konserniin kuuluvat brändit esittäytyvätkin vahvasti osana Talo Pukkilan elämää. Vierailijat voivat löytää talon tiloista mm. Aarikan kynttilänjalkoja, astioita, tonttuja ja lisäksi saunasta omaperäisen saunatuotteiden kokoelman. Muualta talosta voi löytää lisäksi Pelikon tuoteryhmän pelejä, esimerkiksi Afrikan Tähden, Smart10:n ja myös palapelejä. Lisäksi mukana myös ensi kertaa Ma-ia Family tuoteryhmän lastenvaatteet, jotka ovat nopeasti valtaamassa alaa markkinoilta niin Suomessa kuin Ruotsissakin.

“Meille on hyvin luonnollista olla mukana Talo Pukkilassa. Sen rakennus- ja sisustusmateriaalivalintojen ekologisuus ja kestävyys edustavat myös meidän arvojamme”, jatkaa Sandström ja ihastelee kohteen sijaintia Luonnonmaalla, jossa sijaitsee myös Suomen tasavallan presidentin kesäasunto Kultaranta.

Lounatuulen asuntomessualueelle rakentuva Pukkila-talo on puurakenteinen, atrium-mallinen, yksitasoinen ja kustannustehokas koti, joka soveltuu niin pariskunnille kuin lapsiperheillekin. Talo Pukkilassa lähes kaikki lattiapinnat ovat keraamista laattaa.

“Talo Pukkilassa on onnistuttu yhdistämään harmoniaa ja yllätyksellisyyttä pintamateriaalien kekseliäillä valinnoilla. Halusimme myös omilla tuotteillamme tuoda esille tätä ja samalla juhlistaa suomalaisen designin ja osaamisen kohtaamista eri huoneissa ympäri taloa”, sanoo Sandström.