Facebook Pixel

Maksu- ja toimitustavat

Maksutavat

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Paytrail (Paytrail Oyj, y-tunnus 2122839-7), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Paytrail-verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Paytrail Oyj. Paytrail välittää maksut verkkokaupalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin, ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Voit valita sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon seuraavista maksutavoista:

VERKKOPANKIT

Maksa oman pankkisi tarjoamalla verkkomaksulla. Verkkokaupassamme voit maksaa seuraavilla verkkopankeilla: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Oma-Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken.

MAKSU- JA LUOTTOKORTIT

Voit maksaa tilauksesi myös Visa (credit / debit), Visa Electron ja Mastercard (credit / debit) -korteilla. Kortista ja kortinmyöntäjästä riippuen saatat joutua vahvistamaan maksun pankkien verkkomaksutunnuksilla.

MOBIILIMAKSUTAVAT

Pivo

Pivon verkkomaksupainike on Pivo-sovelluksessa toimiva palvelu, jolla asiakas voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään, Siirto-maksuna tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun Pivo-sovelluksessa tai Siirron tapauksessa muussa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

MobilePay

MobilePayllä voit maksaa verkkokaupoissa siten, että sinun ei tarvitse syöttää maksukortin tietoja. Valitse maksutavaksi MobilePay, kirjoita avautuvaan kenttään puhelinnumerosi ja hyväksy maksu MobilePayssä puhelimellasi. Aktivoi verkkomaksaminen MobilePayssä ennen ensimmäistä ostosta! MobilePayn normaalit käyttörajat eivät ole voimassa verkkokaupoissa. Voit siis tehdä ostoksia maksukorttisi käyttörajojen mukaisesti.

LASKU JA TILILUOTTO

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla yhteistyössä Walleyn (Collector Bank) kanssa. Kun valitset maksutavaksi laskun ja sinulle myönnetään laskumahdollisuus, saat tilatut tavarat itsellesi ennen niiden maksamista. Laskutusmaksu on 4,95 euroa.Voit maksaa koko laskun summan kerralla tai, jos sinulle myönnetään mahdollisuus maksaa tililuotolla, jakaa maksun pienempiin osiin maksamalla vähintään laskulla näkyvän vähimmäissumman eräpäivään mennessä. Laskun osissa maksaminen edellyttää, että laskun saatuasi allekirjoitat luottosopimuksen Walley:n kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa https://my.walley.fi. Kun valitset laskulla tai tililuotolla maksamisen, voit tehdä tilauksen ainoastaan väestörekisterissä olevaan vakituiseen osoitteeseesi. Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias tilaushetkellä ja Walley tekee luottotietojesi tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.Saat täydelliset ehdot ja tiedot Walley Laskusta ja Tililuotosta seuraavista linkeistä: Yleiset lasku- ja tililuottoehdot ja Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot (SECCI).

Huom! Yhteistyössä Avarda Oy:n kanssa aiemmin tarjottu Martinex-lasku on toistaiseksi poissa käytöstä.

Toimitukset

Tarjoamme laajan valikoiman eri toimitusvaihtoehtoja. Valitse itsellesi parhaiten sopiva!

TOIMITUSAIKA

Toimitamme tuotteet pääsääntöisesti 1‒3 arkipäivässä. Pidätämme oikeuden toimitusaikojen viivästymiseen poikkeustapauksissa.

TOIMITUSMAKSUT

Toimitusmaksu Suomessa on Matkahuollon palvelupisteeseen 3,90 € ja Postin palvelupisteeseen 3,90 €. Yli 49 € tilauksiin saat toimituskulut Matkahuollon palvelupisteeseen ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksella toimitettuna kulut ovat 6,90 € sekä Matkahuollon että Postin toimituksissa.

TOIMITUSTAVAT

Nouto Postin pakettiautomaatista 3,90 €

Nouda tilauksesi valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Saat tekstiviestillä tiedon saapuneesta lähetyksestä ja noutokoodin. Paketteja säilytetään automaateissa 7 vuorokautta. Pakettiautomaattiin mahtuvan paketin enimmäismitat ovat 60 cm x 36 cm x 60 cm. Jos paketin koko ylittää paketin enimmäismitat, se ohjautuu lähimpään Postin noutopisteeseen.

Nouto valitsemastasi Postista tai Postin noutopisteestä 3,90 €

Nouda tilaus valitsemastasi Postista tai Postin noutopisteestä. Saat tekstiviestillä tiedon, kun paketti on noudettavissa.

Postin kotiinkuljetus 6,90 €

Paketti toimitetaan suoraan kotiovellesi klo 9‒21 välisenä aikana. Kuljettaja soittaa jakeluajasta ennen toimitusta.

Nouto Matkahuollon toimipisteestä tai lähikaupasta 3,90 €

Nouda paketti Matkahuollon Lähellä-paketin myymäläverkostosta. Tiheä myymäläverkosto ja myymälöiden pitkät palveluajat iltaisin ja viikonloppuisin takaavat, että paketin voi noutaa läheltä silloin kun itsellesi parhaiten sopii. Kun paketti on noudettavissa määräasemalta, saat ilmoituksen tekstiviestinä.

Matkahuollon kotiinkuljetus 6,90 €

Matkahuollon kotiinkuljetus eli kotijakelu toimitetaan suoraan kotiovellesi. Kuljettaja sopii jakeluajankohdan asiakkaan kanssa puhelimitse.

Nouto varastolta 0 €

Nouda tilauksesi suoraan varastoltamme osoitteesta Kuninkaanväylä 37, 20320 Turku. Varasto on avoinna arkisin klo 8‒16. Paketti on noudettavissa varastolta saatuasi "Tilaus on toimitettu" -sähköpostiviestin.

 

Mikäli tilaamasi paketti mahtuu postilaatikkoon, pidätämme oikeuden vaihtaa toimitustavaksi kirjelähetyksen. Mikäli et halua tilaustasi kirjeenä, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme (asiakaspalvelu@martinex.fi) heti tilauksen teon jälkeen.