Facebook Pixel

Pelit

Tuotteet 1-56 / 309

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu

PELIT

Onnittelut – olet saapunut varsinaiseen pelien paratiisiin. Martinexin pelivalikoima hakee vertaistaan maailmanlaajuisestikin, tuotteitamme nimittäin myydään yli 50 maassa ympäri maapalloa.

Valikoimistamme saat pelit kaikenikäisille ja kaiken tasoisille pelaajille: tutustu vaikkapa ihaniin lasten ensipalapeleihin joissa palapelin palat ovat suuria ja helppoja liittää yhteen. Juuri leikin lomassahan lapsen hahmotuskyky kehittyy huimaa vauhtia. Ja vaikka suurin osa peleistämme onkin tarkoitettu lapsille ja lapsenmielisille, emme ole unohtaneet nuoria tai aikuisiakaan. Monipuolisessa valikoimassamme on palapelejä ja pelejä vanhempaankin makuun.

Löydät meiltä niin iki-ihanat peliklassikot kuin jatkuvasti muuttuvan ja kehittyvän valikoiman mielenkiintoisia ja hauskoja uutuuspelejä. Martinexin osaamisesta pelien saralla kertoo jotain esim. se että voitimme vuonna 2016 kolme Vuoden Peli –palkintoa: Ruotsissa ”Var är lilla kaninen” oli vuoden lastenpeli, Suomessa Kivi voitti vuoden aikuisten pelisarjan bilepeleissä, ja Muumipeikon Kalaretki oli vuoden lastenpeli. Pelimme ovat olleet voitokkaita myös tämän jälkeen: The Build Up oli vuoden Partypeli vuonna 2018, kun taas Smart10 on valloittanut maailmaa jo useammassa maassa (Vuoden aikuisten peli Ruotsissa 2017, Vuoden aikuisten peli Tanskassa 2029 ja Top10 Spielzeug Saksassa 2019). Afrikan tähteä ei varmastikaan tarvitse erikseen esitellä: se on hurmannut jo vuodesta 1951 alkaen. Eipä taida olla montaakaan kotia, josta tätä peliä ei löytyisi.

Iloisiin leikki- ja pelihetkiin Martinex perheeltä sinulle ja sinun perheellesi!