Facebook Pixel

Palapeli 350 palaa Comic Book Cover 3

16,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Värikäs Muumipeikko 3 -sarjakuvakirjan kansikuva nyt 350-palaisena palapelinä, joka on valmistettu kierrätyskartongista. Palapelissä on kolmen kokoisia paloja: 1,5 cm, 2 cm ja 3,5 cm. Erikokoiset palat muodostavat kauniin kokonaisuuden ja mahdollistavat yhdessätekemisen riemun: samanaikaisesti lapsi voi koota isommilla paloilla palapelin toista reunaa ja aikuinen puolestaan toista reunaa pienemmillä paloilla. Valmiin palapelin koko on 68 x 48 cm. Nauti mukavasta ja hyväntuulisesta hetkestä palapelin äärellä, yksin tai yhdessä. Palapelin voi halutessaan vaikka kehystää seinälle tai koota myöhemmin uudelleen.

Moomin Comic Book Cover -palapelisarjan hienot ja yksityiskohtaiset kuvat ovat peräisin Tove Janssonin alkuperäisten sarjakuvakirjojen kansista. Muumipeikko 3 -sarjakuvakirja sisältää kolme tarinaa: Talonrakennus, Aloitamme uuden elämän sekä Viidakkoelämää.

Muumimaisen tyylikäs ja tunnelmallinen kuva sisältää runsaasti värikkäitä yksityiskohtia, joten palapelin kokoaminen edistyy miellyttävissä merkeissä eikä jumiudu heti alkutekijöihinsä. Palapelien parissa aivot saavat tarvitsemaansa liikuntaa, ja palapelin kokoaminen on hyvää ajanvietettä leppoisina vapaahetkinä. Palapelin 350 palaa tarjoaa mukavia hetkiä eri-ikäisille kokoajille.

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40855603
MateriaaliKierrätyspahvi, paperi
Palojen määrä350
Ikäsuositus3+
KieliFI,SV,NO,DA,EN
Mitat20 x 20 x 5,5 cm
Paino0,39 kg
EAN-koodi6416550855603
ValmistusmaaSuomi

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>