Facebook Pixel

Lelut

Tuotteet 1-56 / 364

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu

LELUT

Se hetki, kun lapsi syntyy, on taianomainen. Tuntuu siltä, kuin maailma hetkeksi pysähtyisi ja sitten käynnistyisi uudelleen – samanlaisena mutta täysin erilaisena. Sen hetken välillä, kun lapsi ei ole vielä syntynyt ja kun hän on vetänyt ensimmäisen hengenvetonsa, äitien ja isien elämä pyörähtää ympäri. Hetkessä tunneskaala on saanut satoja vivahteita ja syvyyttä lisää. Rakkauden merkitys kasvaa ja syvenee ja samoin huolet ja pelot muuttuvat. Vastuu ja halu pitää toinen aina turvassa ja onnellisena täyttävät mielen. Miten minä – me – olemme voineet saada aikaan jotain näin täydellistä?!

Arjen pyörähdettyä käyntiin, päivät täyttää säännöllisen epäsäännöllinen rytmi, jossa jokaisessa perheessä toistuvat samat asiat erilaisissa sykleissä: ruoka, uni, seurustelu ja leikki sekä pesupuuhat. Hiljalleen vauva alkaa katsella ympärilleen ja kiinnostua virikkeistä, maailman tutkiminen ja valloitus alkaa pala palalta, muoto muodolta ja väri väriltä. Hitaasti mutta varmasti, maailma on täynnä ihmeitä!

Koti täyttyy tavaroista, vauvantarvikkeista, vaatteista ja leluista. On pehmoleluja, musikaalisia leluja, motoriikkaa kehittäviä leluja, puruleluja, kylpyleluja, autoon ja vaunuihin kiinnitettäviä leluja – tavaraa on joka lähtöön. Lapsen kasvaessa taaperoksi, leikki-ikäiseksi, touhukkaaksi eskarilaiseksi ja edelleen koululaiseksi, leikki on suuri osa päivittäistä elämää.

Leikki on kirjaimellisesti lapsen työtä, jonka avulla hän tutustuu ympäröivään maailmaan ja oppii vuorovaikutusta, rooleja, sääntöjä, sorminäppäryyttä ja paljon muuta. Leikki on välttämätöntä lapsen kehitykselle. Leikkiessään lapsi oppii esineiden käsittely- ja toimintatapoja, yhteistoimintaa, sääntöjä ja myös tunteiden säätelyä. Leikkiessään lapsi oppii ymmärtämään sosiaalista vuorovaikutusta, moraalia ja arvoja sekä vastaanottamaan empatiaa leikkikavereiltaan. Leikki myös kehittyy lapsen mukana.

Martinexin leluvalikoima kasvaa yhdessä lapsen mukana vauvojen leluista ihaniin pehmoleluihin, hahmoihin ja leikkisetteihin, rooli- ja kotileikkeihin ja edelleen erilaisiin peleihin, temppuihin, lelusoittimiin ja asusteisiin. Valikoimistamme löytyvät monipuoliset lelut, jotka ilahduttavat sekä aikuista ja lasta, ja joiden parissa lapsi viihtyy itsekseen, ystävien kanssa ja myös vanhempiensa kanssa. Seurapelivalikoimamme on laaja ja monipuolinen, ja niiden parissa on ihanaa viettää perheen yhteistä aikaa. Lapsen kanssa aikuinenkin saa olla taas lapsi, palata muistoihin ja lapsuusvuosien parhaisiin, nostalgisiin hetkiin.

Leikin ja pelien riemua ihan kaikille vauvasta vaariin – Martinex-perheeltä sinun perheellesi!