Facebook Pixel

Muumiperhe-varaväki

13,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Loppu varastosta

Monipuolinen varaväkipaketti, jossa on Muumipappa, Muumimamma, Muumipeikko ja Niiskuneiti. Kunkin hahmon korkeus on n. 5 cm. Muumileikkeihin, hävinneiden hahmojen tilalle, Muumitaloon tai Muumilaivaan. Kerää kaikki Muumilaakson asukkaat ja leiki!

Muumit ystävineen asustelevat Muumilaaksossa. He nauttivat elämästä, seikkailevat mielellään ja nauttivat myös kodin tunnelmasta. Muumiperhe-varaväkipaketti sisältää neljä hahmoa: silinteripäinen Muumipappa, valkopunaraidallisessa essussa kulkeva Muumimamma, Muumipeikko sekä Niiskuneiti, jonka otsatukka on aseteltu kauniisti ja nilkkarengas loistaa keltaisena.

Hahmoilla voi luoda uuden oman seikkailun tai leikkiä niillä Muumitalossa tai Muumilaivassa. Hahmojen kädet liikkuvat ja Muumipapan silinterin saa otettua pois päästä. Iloisiin, muumimaisiin hetkiin!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero35504001
MateriaaliMuovi (PVC)
Ikäsuositus3+
KieliFI,SV,NO,DA,EN
VaroituksetEi sovellu alle 3-vuotiaille. Pieniä osia. Tukehtumisvaara.
MitatPkt./Förp./Box 16 x 16 x 4 cm
Paino0,08 kg
EAN-koodi6416550040016

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>