Facebook Pixel

Martinex ei olisi Martinex, ellei sen konsernikaaviokin näyttäisi vähän omanlaiselta. 

Ihmisläheisenä suomalaisena perheyrityksenä emme tunne kankeita korporaatiokaavioita oikein omaksemme. Koska jotkut asiat on kuitenkin helpointa esittää graafisena kuviona, piirsimme avuksesi sellaisen – mutta vähän martinexmaisemman. Eli inhimillisemmän ja ilahduttavamman. Siis tässä, ole hyvä: 

 

Martinex Oy:

Neljä omaa tuotemerkkiä: Peliko, Baking by Martinex, Martinex Play, Ma-ia Family

Noin 40 lisenssibrändiä: mm. Muumi, Mauri Kunnas, Peppi Pitkätossu, Vaahteranmäen Eemeli, Tatu ja Patu

Muita lukuja: Martinex Oy työllistää yli 60 ammattilaista pääosin kotimaassaan Suomessa ja vie tuotteitaan yli 50 maahan.

Vaatteet

Pienille ja isoille, unelmoijille ja vauhtihirmuille, Muumi- ja Peppi-faneille. Kaikille, jotka uskovat, että vaatteen tulee olla iloinen, mukava, kestävä ja pestävä.

Syksyllä 2021 Martinex-perhe kasvoi uudella Ma-ia Family -lastenvaatemerkillä.

Lelut ja pelit

Tiesitkö, että Martinexin huiman laajaan lauta-, kortti- ja palapelivalikoimaan kuuluvat esimerkiksi Peliko- ja Mindtwister-pelit – ja suurin osa peleistämme suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa? Jep! Afrikan tähti onkin siis oikeastaan Raision tähti.

Leluista emme malta olla mainitsematta Muumeja, jotka seikkailevat jo yli sadassa Martinex-tuotteessa. Kestosuosikki on tietysti iki-ihana Muumi-talo.

Kodin tuotteet

Perheyrityksen juuret ovat vahvasti kodissa, keittiössä ja hyvässä arjessa. Martinex onkin erityisen tunnettu kekseliäistä leivonta-, kattaus-, säilytys- ja lahjatuotteista, joissa kiteytyy arjen pieniin hetkiin kätkeytyvä kauneus.

 

Martinex Ab

Ruotsi on Martinexille tärkeä liiketoiminta-alue ja paikallinen asiantuntemus on koettu tärkeäksi alusta asti. Siksi konserniin kuuluu myös Martinex Ab viiden työntekijän tehotiimin kera. Hälsningar till Sverige!

 

Aarikka Oy

Ikoninen suomalainen designbrändi siirtyi osaksi Martinex-perhettä vuonna 2017. Leikkisästä asenteesta, pässeistä, koruista, puusta ja pyöreistä muodoista tunnettu Aarikka työllistää kymmenen intohimoisesti designiin suhtautuvaa ammattilaista ja jatkaa maailmanpalloitustaan Riia Sandströmin johdolla – Kaija Aarikan viitoittamalla tiellä.