Facebook Pixel

Jättipalapeli 35 palaa

19,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Isoista paloista koostuva muumiaiheinen palapeli, jossa on 35 palaa. Palapelin koko on koottuna 83 x 52 cm. Palapeli on pakattu kätevään kahvalliseen laatikkoon. Suuret palapelin palat on helpompia lasten käsitellä ja laittaa palat oikeille paikoilleen. Lattiapalapeli ilahduttaa suuruudellaan. Palapelit ovat mielenkiintoinen ja opettavainen ajanviete, joka kehittää hahmotuskykyä, yhdistämistaitoja, ongemanratkaisua ja sorminäppäryyttä. Lapsi viihtyy palapelin äärellä itsekseen, mutta kokoaminen yhdessäkin on mukavaa tekemistä. Palapelit ovat mainio lahjaidea, ja ne voi koota yhä uudelleen ja uudelleen.

Muumi jättipalapelin kuvassa on tuttuja muumihahmoja kesäisessä maisemassa. Vehreän kukkivasta maisemasta löytyy ainakin Niiskuneiti, Muumimamma, Mymmeli, Nuuskamuikkunen, Nipsu, Hemuli, Haisuli, Muumipappa, Muumipeikko, Pikku Myy sekä Primadonnan hevonen. Tunnistatko myös muut hahmot?

Palapelin ääressä aivot saavat tarvitsemaansa liikuntaa, ja sateinenkin päivä sujuu rattoisasti. Palapelin palojen asettaminen oikeille paikoilleen sekä oikeiden palojen löytäminen on palkitsevaa sekä opettavaista. Peliko-palapeleissä yhdistyvät iloisen värikkäät kuva-aiheet sekä kotimainen tuotanto.

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40855078
MateriaaliPahvi
Palojen määrä35
Ikäsuositus3+
KieliFI,SV,NO,DA,EN
Mitat31 x 25 x 7 cm
Paino1,05 kg
EAN-koodi6416550855078

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

MUUMI