Facebook Pixel

Palikkalaatikko

28,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä. Kampanja-aikana toimitusaika voi olla hieman pidempi.

Saatavuus: Heti

Klassinen puulelu nyt Muumi-teemalla! Palikkalaatikko on opettavainen lelu, jossa kannessa on neljä erimuotoista reikää. Puisen lelun tarkoituksena on sovittaa oikea palikka kannen oikeanmuotoiseen aukkoon ja tiputtaa palikka laatikon sisään. Jokaisesta reiästä voi tiputtaa laatikkoon vain oikeanmuotoisen palikan. Vaihtoehtoina on kolmio, suorakulmio, neliö ja ympyrä. Laatikon kansi on kuvitettu Muumilaakson asukkaiden kuvilla, ja sen saa liu’utettua näppärästi auki ja kiinni. Palikkalaatikko sopii pienillekin lapsille, 12 kk alkaen.

Palikkalaatikko on hauska ja monipuolinen lelu, jonka parissa viihtyy niin pienet kuin isommatkin lapset. Opettavaisen lelun avulla lapsen motoriikka ja looginen ajattelukyky kehittyvät leikin ohessa. Palikoilla voi myös leikkiä, ja niistä voi kasata vaikka tornin. Saattaapi olla, että palikkalaatikkoon sujahtaa välillä myös muita tavaroita ja leluja. Klassinen puulelu Muumi-kuvituksella on ihana lahjaidea!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero35504588
Materiaalipuu (vaneri, kiinalainen kirsikkapuu), pahvi
Ikäsuositus1+
KieliFI,SV,NO,DA,EN
Mitatpkt/förp./box 16 x 16 x 9,5 cm
Paino0,54 kg
EAN-koodi6416550985072

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

MUUMI