Facebook Pixel

Palapeli 2 x 500 Palaa

Tarjoushinta 11,13 € Normaalihinta 15,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Kaksi muumiaiheista palapeliä, joissa on 500 palaa. Palapeleissä on värikkäät ja tapahtumarikkaat kuvat, joissa on paljon yksityiskohtia. Laatikossa on kaksi palapeliä eri kuvilla. Yhden palan suuntaa-antava koko on n. 2,7 x 2,9 cm, palan muodosta riippuen. Palapeli on valmistettu kierrätyspahvista, ja sen koko on valmiiksi koottuna 48 x 34 cm. Palapelin voi halutessaan vaikka kehystää seinälle tai koota myöhemmin uudelleen.

Muumilaaksossa on juhlatunnelmaa. Muumipeikko, Niiskuneiti sekä Pikku Myy nautiskelevat juhlajuomaa korkeista laseista. Puutarhaan on sytytetty suloisina tuikkivia lyhtyjä, ja siellä täällä on koristeena myös ilmapalloja. Nuuskamuikkusen soitellessa musiikkia, on tunnelma kesäisen onnellinen. Toisen palapelin kuvassa riittää vauhtia: keittiönpöydän äärellä herkutellaan, mutta samalla pikkuvintiöt touhuavat kaikenlaista villiä. Vai saakohan seinille piirtää?

Vaihtuvat säät ja vuodenajat ovat Suomessa suuri rikkaus, ja sateen, paukkupakkasten tai myrskyn koetellessa voimiaan onkin oiva hetki istahtaa palapelin äärelle. Palapelien parissa aivot saavat tarvitsemaansa liikuntaa, ja sateinenkin päivä sujuu rattoisasti. Peliko-palapeleissä yhdistyvät mielenkiintoiset kuva-aiheet ja kotimainen tuotanto. Pakkauksen palapeleissä on 500 palaa, ja ne tarjoavat mukavasti haastetta kokoajalle.

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40855719
MateriaaliKierrätyskartonki
Palojen määrä500
Mitat34,5 x 25,5 x 5 cm
Paino0,75 kg
EAN-koodi6416550855719
ValmistusmaaSuomi

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>