Facebook Pixel

Nina Kuu Palapeli 2 x 99 Palaa

Tarjoushinta 6,93 € Normaalihinta 9,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Taiteilija Nina Kuun yksityiskohtaisella ja leikkimielisellä jäljellä kuvitetut 99-palaiset palapelit, joiden värikkäissä kuvissa on satumaista tunnelmaa ja runsaasti yksityiskohtia. Laatikossa on kaksi palapeliä eri kuvilla. Yhden palan suuntaa-antava koko on n. 6 x 4 cm, palan muodosta riippuen. Valmiin palapelin koko on 48 x 34 cm. Palapeli on valmistettu kierrätyspahvista.

Taikametsässä kaikki on mahdollista! Ensimmäisen palapelin kuvassa bambiäiti poikasensa kanssa nauttii satumaisesta hetkestä pienen lammen rannalla. Pupunen liitelee pilven päällä, sateenkaari toimii liukumäkenä ja kaikki on säteilevän ihmeellistä! Toisessa palapelissä taitaa olla juhlat! Karhu on käpertynyt juhlahattu päässään pehmeälle mättäälle, lahjapaketin viereen. Muut metsän eläimet ovat saapuneet paikalle juhlalyhtyjen valoon, iloisella mielellä. Onkohan karhulla syntymäpäivä? Nina Kuun hurmaavan leikkisät, yksityiskohtaiset ja värikkäät kuvat ovat erityisen ihastuttavia!

Vaihtuvat säät ja vuodenajat ovat Suomessa suuri rikkaus, ja sateen, paukkupakkasten tai myrskyn koetellessa voimiaan onkin oiva hetki istahtaa palapelin äärelle. Palapelien parissa aivot saavat tarvitsemaansa liikuntaa, ja sateinenkin päivä sujuu rattoisasti. Peliko-palapeleissä yhdistyvät mielenkiintoiset kuva-aiheet ja kotimainen tuotanto.

Nina Kuu on Kirkkonummella asuva taiteilija, äiti ja yrittäjä. Hän rakastaa värejä ja kauneutta, ja se näkyy hänen töissään. Nina arvostaa yksityiskohtia, ja hän pyrkii säilyttämään taiteessaan leikkimielisyyden. Nina hallitsee monipuolisesti eri tekniikat, joista hänelle rakkain on vesivärit.

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40870606
MateriaaliKierrätyskartonki
Palojen määrä99
Mitat27 x 19 x 4,5 cm
Paino0,4 kg
EAN-koodi6416550871719
ValmistusmaaSuomi

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

PELIKO