Facebook Pixel

Nina Kuu Palapeli 99 palaa Tontut

7,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Taiteilija Nina Kuun yksityiskohtaisella ja leikkimielisellä jäljellä kuvitettu tonttu-aiheinen palapeli, jossa on 252 palaa. Yhden palan suuntaa-antava koko on n. 6 x4 cm, palan muodosta riippuen. Palapeli on valmistettu kierrätyskartongista, ja sen koko on valmiiksi koottuna 48 x 34 cm. Palapelin veikeässä ja yksityiskohtia vilisevässä kuvassa tontut puuhastelevat jouluvalmistelujen parissa. Palapelin voi halutessaan vaikka kehystää seinälle tai koota myöhemmin uudelleen. Palapelien kokoaminen rauhoittaa ja tarjoaa mukavaa tekemistä yksin tai yhdessä hyvässä seurassa. Istahda siis hetkeksi palapelin äärelle ja nauti haasteesta sekä muodostuvasta kuvasta!

Tonttujen jouluvalmistelut ovat täydessä vauhdissa. Yksi tontuista leipoo, toinen paketoi, yksi musisoi ja taitaapi yksi tontuista olla lähdössä ulkoilemaan. Eräs tontuista on puolestaan jo aivan uupunut, ja huilaa levollisen näköisenä tyynyjen keskellä. Nina Kuun hurmaavan leikkisä, yksityiskohtainen ja värikäs tontut-kuva on erityisen värikäs ja ihastuttava!

Vaihtuvat säät ja vuodenajat ovat Suomessa suuri rikkaus, ja sateen, paukkupakkasten tai myrskyn koetellessa voimiaan onkin oiva hetki istahtaa palapelin äärelle. Palapelien parissa aivot saavat tarvitsemaansa liikuntaa, ja sateinenkin päivä sujuu rattoisasti. Suomessa valmistetuissa Peliko-palapeleissä yhdistyvät mielenkiintoiset kuva-aiheet ja kotimainen tuotanto. Palapelissä on 252 palaa, ja se tarjoaa mukavasti haastetta palapelin kokoajalle.

Nina Kuu on Kirkkonummella asuva taiteilija, äiti ja yrittäjä. Hän rakastaa värejä ja kauneutta, ja se näkyy hänen töissään. Nina arvostaa yksityiskohtia, ja hän pyrkii säilyttämään taiteessaan leikkimielisyyden. Nina hallitsee monipuolisesti eri tekniikat, joista hänelle rakkain on vesivärit.

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40870603
MateriaaliKierrätyskartonki
Palojen määrä99
Mitat25 x 18 x 3 cm
Paino0,25 kg
EAN-koodi6416550871399

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

PELIKO