Facebook Pixel

Nina Kuu Palapeli 1000 palaa Koirat

12,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Laskulla 30 päivää kulutonta maksuaikaa.

Saatavuus: Heti

Taiteilija Nina Kuun yksityiskohtaisella ja leikkimielisellä jäljellä kuvitettu koira-aiheinen palapeli, jossa on 1000 palaa. Kuvassa vilisee lukuisia, ilmeikkäitä koiria. Yhden palan suuntaa-antava koko on n. 2 x 2,8 cm, palan muodosta riippuen. Palapeli on valmistettu kierrätyskartongista, ja sen koko on valmiiksi koottuna 68 x 48 cm. Palapelin voi halutessaan vaikka kehystää seinälle tai koota myöhemmin uudelleen. Palapelien kokoaminen rauhoittaa ja tarjoaa mukavaa tekemistä yksin tai yhdessä hyvässä seurassa. Istahda siis hetkeksi palapelin äärelle ja nauti haasteesta sekä muodostuvasta kuvasta!

Koira on kuin perheenjäsen, ja omistajalleen erittäin rakas. Koirarotuja on lukuisia erilaisia: mikä niistä on sinun suosikkisi ja löytyykö se tästä kuvasta? Nina Kuun ihastuttavasti piirtämät ja värittämät ilmeikkäät koirat erilaisine kaulapantoineen sekä koristeineen luovat hyväntuulisen, värikkään ja leikkisän kokonaisuuden.

Vaihtuvat säät ja vuodenajat ovat Suomessa suuri rikkaus, ja sateen, paukkupakkasten tai myrskyn koetellessa voimiaan onkin oiva hetki istahtaa palapelin äärelle. Palapelien parissa aivot saavat tarvitsemaansa liikuntaa, ja sateinenkin päivä sujuu rattoisasti. Suomessa valmistetuissa Peliko-palapeleissä yhdistyvät mielenkiintoiset kuva-aiheet ja kotimainen tuotanto. Palapelissä on 1000 palaa, ja se tarjoaa mukavasti haastetta hieman varttuneemmalle ja kokeneemmallekin palapelin kokoajalle.

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40870601
MateriaaliKierrätyskartonki
Palojen määrä1000
Mitat27 x 27 x 5,5 cm
Paino0,62 kg
EAN-koodi6416550871375

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden. Lue lisää >>