Facebook Pixel

Nina Kuu Palapeli 252 palaa Leivonta

8,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä. Kampanja-aikana toimitusaika voi olla hieman pidempi.

Saatavuus: Heti

Taiteilija Nina Kuun yksityiskohtaisella ja leikkimielisellä jäljellä kuvitettu leivonta-aiheinen palapeli, jossa on 252 palaa. Ihastuttavassa kuvassa valmistetaan ahkerasti erilaisia herkkuja. Palapeli on valmistettu kierrätyskartongista, ja sen koko on valmiiksi koottuna 48 x 32 cm. Palapelin voi halutessaan vaikka kehystää seinälle tai koota myöhemmin uudelleen. Palapelien kokoaminen rauhoittaa ja tarjoaa mukavaa tekemistä yksin tai yhdessä hyvässä seurassa. Istahda siis hetkeksi palapelin äärelle ja nauti haasteesta sekä muodostuvasta kuvasta!

Keittiössä kuhisee! Mitä kaikkea herkkuja täällä valmistuukaan ja on jo valmistunut? Iloinen kokkien, leivontavälineiden ja herkkujen sekamelska on leikkimielisen tunnelmallinen ja houkutteleva. Huomasitko jo varmasti kaikki hurmaavat yksityiskohdat?

Vaihtuvat säät ja vuodenajat ovat Suomessa suuri rikkaus, ja sateen, paukkupakkasten tai myrskyn koetellessa voimiaan onkin oiva hetki istahtaa palapelin äärelle. Palapelien parissa aivot saavat tarvitsemaansa liikuntaa, ja sateinenkin päivä sujuu rattoisasti. Suomessa valmistetuissa Peliko-palapeleissä yhdistyvät mielenkiintoiset kuva-aiheet ja kotimainen tuotanto. Palapelissä on 252 palaa, ja se tarjoaa mukavasti haastetta palapelin kokoajalle.

Nina Kuu on Kirkkonummella asuva taiteilija, äiti ja yrittäjä. Hän rakastaa värejä ja kauneutta, ja se näkyy hänen töissään. Nina arvostaa yksityiskohtia, ja hän pyrkii säilyttämään taiteessaan leikkimielisyyden. Nina hallitsee monipuolisesti eri tekniikat, joista hänelle rakkain on vesivärit.

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40870602
MateriaaliKierrätyskartonki
Palojen määrä252
Mitat27 x 19 x 4,5 cm
Paino0,33 kg
EAN-koodi6416550871382

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

PELIKO