Facebook Pixel

Palapeli 2 x 500 palaa

Tarjoushinta 11,13 € Normaalihinta 15,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Mauri Kunnaksen piirrosjäljellä varustetut 500-palaiset palapelit, joiden värikkäissä kuvissa on paljon yksityiskohtia, runsaasti iloa sekä riemukasta tanssia. Laatikossa on kaksi palapeliä eri kuvilla. Yhden palan suuntaa-antava koko on n. 2,7 x 2,9 cm, palan muodosta riippuen. Palapeli on valmistettu kierrätyspahvista, ja sen koko on valmiiksi koottuna 48 x 34 cm. Palapelin voi halutessaan vaikka kehystää seinälle tai koota myöhemmin uudelleen.

Mauri Kunnaksen ”Kuka kaappasi auringon” -kirjasta tuttu kuva on täynnä riemua ja tanssahtelua kesäisessä maisemassa, vihreiden koivujen reunustamalla aukealla. Toisen palapelin kuva on Kunnaksen ”Herra Hakkaraisen seitsemän ihmettä” -kirjasta. Siinä Herra Hakkarainen on eksynyt sambakarnevaaleihin. Hänellä saattaa olla tassut kipeänä, kun herää unissakävelyn jäljiltä!

Vaihtuvat säät ja vuodenajat ovat Suomessa suuri rikkaus, ja sateen, paukkupakkasten tai myrskyn koetellessa voimiaan onkin oiva hetki istahtaa palapelin äärelle. Palapelien parissa aivot saavat tarvitsemaansa liikuntaa, ja sateinenkin päivä sujuu rattoisasti. Peliko-palapeleissä yhdistyvät mielenkiintoiset kuva-aiheet ja kotimainen tuotanto. Pakkauksen palapeleissä on 500 palaa, ja ne tarjoavat mukavasti haastetta kokoajalle.

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40854859
MateriaaliKierrätyskartonki
Palojen määrä500
Mitat34,5 x 25,5 x 5 cm
Paino0,65 kg
EAN-koodi6416550854859
ValmistusmaaSuomi

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

MAURI KUNNAS