Facebook Pixel

Joulupalapeli 1000 palaa

16,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Saatavuus: Loppu varastosta

Mauri Kunnaksen tunnelmallisen jouluaiheisella kuvalla kuvitettu palapeli, jossa on 1000 palaa. Jouluisessa palapelissä on paljon yksityiskohtia: tontut ovat parhaillaan nauttimassa yhdessä jouluista ateriaa. Yhden palan suuntaa-antava koko on n. 2 x 2,8 cm, palan muodosta riippuen. Valmiin palapelin koko on 68 x 48 cm. Palapelin voi halutessaan vaikka kehystää seinälle tai koota myöhemmin uudelleen. Palapelien kokoaminen rauhoittaa ja tarjoaa mukavaa tekemistä yksin tai yhdessä hyvässä seurassa. Istahda siis hetkeksi palapelin äärelle ja nauti haasteesta sekä muodostuvasta kuvasta!

Korvatunturilla on jouluinen tunnelma. Joulupukki apulaisineen on kokoontunut kaikki yhteen, ja nauttivat riisipuuroa. Pöydät notkuvat puurokattiloista ja kiisselistä, taitaapa siellä olla myös sokeria ja kaneliakin. Joulupukin muori kantaa vielä lisää tarjottavaa pöytään. Samalla Joulupukki esittelee saamaansa piirustusta. Kaikki ovat hyvällä tuulella ja mielellä. Joulukuusen valaistessa huonetta kauniisti, voisi jo kuvitella että jouluaaton kiireet ovat jo takanapäin, ja pitkään ahertanut Korvatunturin väkikin voi nauttia Joulusta!

Vaihtuvat säät ja vuodenajat ovat Suomessa suuri rikkaus, ja sateen, paukkupakkasten tai myrskyn koetellessa voimiaan onkin oiva hetki istahtaa palapelin äärelle. Palapelien parissa aivot saavat tarvitsemaansa liikuntaa, ja sateinenkin päivä sujuu rattoisasti. Peliko-palapeleissä yhdistyvät mielenkiintoiset kuva-aiheet ja kotimainen tuotanto. Palapelissä on 1000 palaa, ja se tarjoaa mukavasti haastetta taitavammallekin kokoajalle.

Joulu on taas, kattilat täynnä ja palapelien kulta-aika! Jouluinen Mauri Kunnaksen piirtämä 1000 palainen palapeli antaa ajanvietettä joulupyhien viettoon tai muuten vain joulutunnelman luomiseen.

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40870149
Palojen määrä1000
Mitat27 x 27 x 5 cm
Paino0,61 kg
EAN-koodi6416550870149

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden. Lue lisää >>