Facebook Pixel

Hiihtoretki

23,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Perinteinen muistipeli, johon on lisätty pelilauta, pelinappulat ja kortin kääntämisen estävät lumikasat. Hauska ja perinteinen peli uudella twistillä sekä ihastuttavalla Kunnaksen kuvituksella. Pelin tavoitteena on olla ensimmäinen pelaaja, joka onnistuu kiertämään pelilaudan ja saavuttaa maalissa odottavan lahjakasan. Pelin kesto on n. 15 min ja sitä voi pelata 2-4 pelaajaa. Pelin ikäsuositus on 5+.

Lähde talviselle hiihtoretkelle lumiseen maisemaan. Matkan varrella voit nähdä eläimiä, lumiukkoja ja muita Mauri Kunnaksen kirjoista tuttuja hauskoja yksityiskohtia. Ensimmäisenä maalissa odottavan lahjapinon luokse hiihtänyt pelaaja voittaa pelin.

Pelin kulku: Pelaaja kääntää omalla vuorollaan kaksi korttia: jos ne ovat pari, pelaaja siirtää pelinappulaansa pelilaudalla laattojen kulmassa olevan luvun verran alaspäin. Tämän jälkeen sama pelaaja kääntää kortit takaisin kuvapuoli alaspäin ja asettaa vielä yhden lumilyhdyn jommankumman kääntämänsä kortin päälle, ja vuoro siirtyy seuraavalle. Jos pelaajan kääntämät kortit eivät ole pari, ne käännetään takaisin kuvapuoli alaspäin pöydälle ja vuoro siirtyy seuraavalle. Lumilyhdyllä merkittyä laattaa ei voi enää kääntää niin kauan kuin lumilyhty on sen päällä. Kun kaikki neljä lumilyhtyä on käytössä, parin löydettyään pelaaja saa ottaa minkä tahansa jo käytössä olevista lumilyhdyistä ja laittaa sen toisen löytämistään kortin päälle. Näin aiemmin merkitty kortti vapautuu taas peliin. Peli jatkuu samalla lailla vuorotellen, kunnes joku pelaajista saavuttaa maalissa odottavat joululahjat. Maaliin ei tarvitse päästä tasaluvulla.

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40854750
Pelaajien määrä2-4
Pelin kesto15 min
Ikäsuositus5+
KieliFI
Mitat27 x 19 x 4,5 cm
Paino0,5 kg
EAN-koodi6416550854750

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

MAURI KUNNAS