Facebook Pixel

Herra Hakkarainen -pehmokuutiot

29,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä. Kampanja-aikana toimitusaika voi olla hieman pidempi.

Saatavuus: Heti

Neljä kirkasväristä pehmokuutiota, joissa on iloisia Mauri Kunnaksen tarinoista tuttuja kuvia. Kuutioista kaksi helisee, ja kahdesta kuuluu rapinaa. Kuutioissa on myös tunnusteltavia kohtia, joissa on samettisen pehmeää materiaalia. Pehmokuutiot sopivat 4 kk ikäisille ja sitä vanhemmille. Monipuolinen pehmolelusetti pikkuisille!

Mauri Kunnaksen piirtämät iloiset kuvat viehättävät niin lapsia kuin aikuisiakin: Vauva-haamu, koira-haamu, Äiti-haamu, Herra Hakkarainen, kissa, sekä lammas. Kaksi kuutiota helisee suloisesti, ja kaksi rapisee mukavasti: nämä stimuloivat lapsen kuuloaistia. Jokaisessa kuutiossa on myös sametinpehmeä lammas, jota on ihana tunnustella: tämä stimuloi lapsen tuntoaistia. Nämä monipuoliset kuutiot sopivat mainiosti vauvoille ja taaperoille kaikenlaisiin leikkeihin. Äänet tuovat niihin monipuolisuutta, ja kirkkaat värit kiinnostavat pienestä pitäen. Kuutioilla voi leikkiä yksitellen, niitä voi pinota tai asettaa riviin - ja niiden avulla voi myös kertoa tarinoita ja ihmetellä kuvia kuin pehmokirjoissa. Iloisiin leikkihetkiin!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero36390000
MateriaaliPolyesteri
Pesuohje30 °C
Ikäsuositus0+
Paino0,28 kg
EAN-koodi6416550363900

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

MAURI KUNNAS