Facebook Pixel

Palapelisetti 2 x 40 palaa

8,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä. Kampanja-aikana toimitusaika voi olla hieman pidempi.

Saatavuus: Heti

Kaksi erilaista Kunnas-aiheista palapeliä, joissa on molemmissa 40 palaa. Molemmat palapeleistä ovat koottuina A4-kokoisia. Palapelin palat ovat kooltaan lapsen käteen sopivia. Tuotteen kuvat saattavat vaihdella saatavuuden mukaan. Kokoamisen voi suorittaa myös eräänlaisena kilpailuna kaverin kanssa, sillä molemmissa setin palapeleissä on yhtä monta palaa ja ne ovat haastavuustasoiltaan samaa tasoa. Palapelit ovat mielenkiintoinen ja opettavainen ajanviete, joka kehittää hahmotuskykyä ja sorminäppäryyttä. Lapsi viihtyy palapelin äärellä itsekseen, mutta kokoaminen yhdessäkin on mukavaa tekemistä. Palapelit ovat mainio lahjaidea, ja ne voi koota yhä uudelleen ja uudelleen.

Mauri Kunnas on arvostettu suomalainen sarjakuvapiirtäjä ja lastenkirjailija. Hänen teostensa parissa on varttunut jo useampi suomalainen sukupolvi. Mauri Kunnaksen Koiramäki-kirjat ja muut tuotokset ovat tunnettuja ja rakastettuja. Niiden tarinat sekä kuvitukset ovat yksityiskohtaisia ja värikkäitä, ja näiden palapelien kuvat löytyvät kukin jostain Kunnaksen kirjasta.

Palapelin ääressä aivot saavat tarvitsemaansa liikuntaa, ja sateinenkin päivä sujuu rattoisasti. Palapelin palojen asettaminen oikeille paikoilleen sekä oikeiden palojen löytäminen on palkitsevaa sekä opettavaista. Peliko-palapeleissä yhdistyvät iloisen värikkäät kuva-aiheet sekä kotimainen tuotanto.

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40854231
Palojen määrä40
Mitat30 x 21,5 x 1 cm
Paino0,29 kg
EAN-koodi6416550854231

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

MAURI KUNNAS