Facebook Pixel

Haisulin muistipelikortit

5,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä. Kampanja-aikana toimitusaika voi olla hieman pidempi.

Saatavuus: Loppu varastosta

Perinteinen koko perheen muistipeli, jossa on hauskat Muumi-aiheiset pelikortit. Eniten pareja löytänyt pelaaja voittaa pelin. Mukana myös pelimuunnelma, jossa Haisuli tuo lisähaastetta peliin. Pelin ikäsuositus on +3 vuotta ja keskimääräisesti pelin kesto on n. 10 min. Muumimaista iloa pelihetkiin!

Perinteinen muistipeli, jonka korttipareissa on muumiaiheisia kuvia. Pelin alussa kaikki kortit, paitsi Haisuli, sekoitetaan ja asetetaan pelipöydälle kuvapuoli alaspäin. Kortit voi asettaa riveihin tai sekaisin. Pelin aloittaa nuorin pelaaja. Hän kääntää kaksi korttia ja saa ne itselleen, mikäli ne muodostavat parin. Parin saanut pelaaja saa jatkaa korttien kääntämistä niin kauan kuin pareja muodostuu. Jos pelaajan kääntämät kortit eivät muodosta paria, käännetään ne takaisin paikalleen kuvapuoli alaspäin ja vuoro siirtyy seuraavalle pelaajalle, joka ryhtyy kääntämään kortteja. Peliä jatketaan, kunnes kaikki kuvakortit ovat saaneet parinsa. Eniten pareja löytänyt pelaaja on pelin voittaja.

Peliä voi myös muunnella ottamalla Haisuli-kortin mukaan peliin. Peliä pelataan perinteisen muistipelin säännöillä paitsi silloin, kun pelaaja kääntää esiin Haisulin. Tällöin Haisuli ja kaikki pöydällä jäljellä olevat kortit sekoitetaan ja vuoro siirtyy seuraavalle pelaajalle.

Pakkauksessa on säännöt suomeksi, ruotsiksi, norjaksi, tanskaksi ja englanniksi. Peliä voi pelata 2-4 pelaajan voimin. Peli on myös helppo napata reissuun mukaan, ja kotonakin se säilyy näppärän pienessä tilassa. Muumimaista iloa ja ripaus onnea pelihetkeen!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40855283
Pelaajien määrä2-4
Pelin kesto10 min
Ikäsuositus3+
KieliFI,SV,NO,DA,EN
Mitatpkt./förp./box 5,5 x 9 x 1 cm
Paino0,057 kg
EAN-koodi6416550855283
ValmistusmaaRuotsi

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

MUUMI