Facebook Pixel

Muumilaakson vuodenajat -korttipeli

5,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Nopea ja hauska muumiaiheinen korttipeli, jonka tavoitteena on päästä ensimmäisenä korteistaan eroon pinoamalla niitä yhteisiin pinoihin sääntöjen mukaisesti. Ensimmäisenä korteistaan eroon päässyt pelaaja voittaa pelin. Peliä voi pelata 2-4 pelaajan voimin ja se sopii yli 4-vuotiaille. Iloisiin pelihetkiin tai lahjaksi.

Pelin alussa kaikki kortit sekoitetaan hyvin ja jokaisen pelaajan eteen jaetaan riviin kolme korttia kuvapuoli ylöspäin. Loput kortit jaetaan pelaajille käsipakoiksi. Näitä kortteja ei saa katsoa. Pelaaja pitää omaa käsipakkaansa kädessään kuvapuoli alaspäin. Sitten nuorin pelaaja sanoo ”N-Y-T, NYT!”, ja peli alkaa. Pelissä ei ole vuoroja, eli pelaajat toimivat samanaikaisesti. Kaikki pelaajat kääntävät samaan aikaan päällimmäisen kortin käsipakastaan kuvapuoli ylöspäin pelialueen keskelle yhteisten pinojen aloituskorteiksi (2 pelaajaa – 2 pinoa, 3 pelaajaa – 3 pinoa, 4 pelaajaa – 4 pinoa). Näihin pinoihin pelataan aina kortti, jossa on sama hahmo kuin pinon päällimmäisessä kortissa tai kortti, jossa on seuraava vuodenaika kuin pinon päällimmäisessä kortissa (talvi-kevät-kesä-syksy-talvi). Jokainen pelaaja saa pelata ainoastaan kolmea pöydällä olevaa korttiaan. Pelaaja täydentää niitä omasta käsipakastaan sitä mukaa, kun kortit sopivat pinoihin. Pelaamiseen saa käyttää vain yhtä kättä, pakkaa pidetään toisessa kädessä. Pelin voittaa se pelaaja, joka ensimmäisenä pääsee eroon kaikista korteistaan.

Pakkauksessa on säännöt suomeksi, ruotsiksi, norjaksi, tanskaksi ja englanniksi sekä ohjeet muunneltuun peliin. Mainio ajanviete koko perheelle. Peli on myös helppo napata reissuun mukaan, ja kotonakin se säilyy näppärän pienessä tilassa. Muumimaista iloa ja ripaus onnea pelihetkeen!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40855290
Pelaajien määrä2-4
Pelin kesto5
Ikäsuositus4+
KieliFI,SV,NO,DA,EN
Mitatpkt./förp/box 5,5 x 9 x 1 cm
Paino0,057 kg
EAN-koodi6416550855290
ValmistusmaaRuotsi

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>