Facebook Pixel

Niiskuneidin korupaja

29,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Ihastuttavan suloinen peli, jossa Niiskuneiti haluaa opettaa ystäviään tekemään helmikoruja. Pelissä yritetään saada helmikoru ensimmäisenä valmiiksi pujottelemalla nauhaan helmiä korurasiasta. Pelin kesto on noin 10 minuuttia, ja sitä voi pelata samanaikaisesti 2-4 pelaajaa.

Niiskuneiti pitää kauniista esineistä ja erityisesti koruista. Nyt hän haluaa opettaa myös ystäviään tekemään ihastuttavia helmikoruja. Pelissä pelaaja lisää omaan koruunsa aina nopan osoittaman värisen helmen. Jos tämän helmen poistamalla korurasiassa vierekkäin päätyy kaksi tai useampi saman värinen helmi, pelaaja saa lisätä myös nämä helmet nauhaansa. Ensimmäisenä helmikorun valmiiksi saanut on voittaja. Helmien pujottelu nauhaan harjoittaa sorminäppäryyttä. Lisäksi omien tekojensa seurausten ennalta suunnittelu kehittää loogista päättelykykyä. Pelissä on säännöt suomeksi ja ruotsiksi.

Suloisiin ja näppäriin pelihetkiin!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40855320
MateriaaliPahvi, puu, naru
Pelaajien määrä2-4
Pelin kesto10 min
Ikäsuositus5+
KieliFI, SE
VaroituksetEi sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Sisältää pieniä osia, tukehtumisvaara.
Mitat22,5 x 16,5 x 6 cm
Paino0,54 kg
EAN-koodi6416550855320

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>