Facebook Pixel

Muumilaakson väki -korttipeli

5,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä. Kampanja-aikana toimitusaika voi olla hieman pidempi.

Saatavuus: Heti

Hauska, helppo ja nopea koko perheen korttipeli. Tavoitteena on kerätä neljän muumihahmon ryhmiä, kunnes kaikki kahdeksan ryhmää on kerätty. Eniten korttiryhmiä kerännyt pelaaja on voittaja. Peliä voi pelata 2-4 pelaajan voimin ja se sopii yli 4-vuotiaille.

Pelin tavoitteena on kerätä neljän hahmon ryhmiä, kunnes kaikki kahdeksan ryhmää on kerätty. Samaan ryhmään kuuluvat hahmot tunnistaa kortin taustaväristä. Pakassa on mukana myös ryhmäkortti, josta voi kurkata ryhmään kuuluvat hahmot. Eniten korttiryhmiä kerännyt pelaaja on voittaja.

Pelin kulku on yksinkertainen: kaksipuolinen ryhmäkortti asetetaan pöydälle, jolloin kaikki voivat halutessaan tarkistaa samaan ryhmään kuuluvat hahmot. Kaikki loput kortit sekoitetaan hyvin ja jaetaan yksitellen pelaajille. Jos joku saa jo tässä vaiheessa kokonaisen neljän kortin ryhmän kasaan, hän asettaa nämä kortit pinoon eteensä. Vuorossa oleva pelaaja pyytää joltain toiselta pelaajalta jotain tarvitsemaansa korttia. Jos hänellä on esimerkiksi Muumimamma ja Muumipappa, hän voi pyytää Muumipeikkoa tai Niiskuneitiä. Jos sillä pelaajalla, jolta korttia pyydetään, on kyseinen kortti kädessään, hän antaa sen pyytäjälle. Sama pelaaja saa jatkaa korttien pyytämistä niin kauan, kunnes toisella ei ole antaa pyydettyä korttia. Kortteja pyydetään koko vuoron ajan aina samalta pelaajalta. Jos pelaaja saa jonkin hahmoryhmän kaikki neljä hahmokorttia kerättyä, hän laittaa ne pinoon eteensä. Kun pyytäjä ei saa toiselta pelaajalta pyytämäänsä korttia, hänen vuoronsa loppuu. Pyyntöjen kohteena ollut pelaaja saa nyt vuorostaan pyytää kortteja haluamaltaan pelaajalta. Näin jatketaan, kunnes kaikki hahmoryhmät on kerätty. Eniten kokonaisia ryhmiä kerännyt pelaaja voittaa pelin.

Pakkauksessa on säännöt suomeksi, ruotsiksi, norjaksi, tanskaksi ja englanniksi. Pelin vaikeustasoon voi vaikuttaa sopimalla, pitääkö pyytää tiettyä hahmoa vai voiko pyytää vain jonkin väristä korttia. Peli on helppo napata reissuun mukaan, ja kotonakin se säilyy näppärän pienessä tilassa. Muumimaista iloa ja ripaus onnea pelihetkeen!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40855276
Pelaajien määrä2-4
Pelin kesto5 min
Ikäsuositus4+
KieliFI,SV,NO,DA,EN
Mitatpkt./förp./box 5,5 x 9 x 1 cm
Paino0,057 kg
EAN-koodi6416550855276
ValmistusmaaRuotsi

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>