Facebook Pixel

Mörkö-korttipeli

5,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Hauska, helppo ja nopea koko perheen korttipeli. Kaikki tietävät, että Mörkö ei ilkeä, mutta hui kuinka kylmä se onkaan! Pelin tavoitteena on ensimmäisenä kerätä neljä samanlaista korttia vaihtamalla Mörkö-kortti hahmokorttiin. Viimeiseksi jäänyt pelaaja kylmettää sormensa! Peliä voi pelata 2-3 pelaajan voimin ja se sopii yli 4-vuotiaille.

Mörkö-korttipeli on nopea ja hauska, ja se sopii koko perheelle. Pelissä kortit sekoitetaan ja jaetaan pelaajien kesken. Pelaajat nostavat omat korttinsa käteen ja ne kannattaa järjestää hahmojen mukaan. Pelin aloittaa pelaaja, jolla on kädessään Mörkö-kortti. Hrrr, Mörkö saa pelaajan hytisemään kylmästä, joten sitä ei voi kauaa pitää kädessä. Pelaaja antaa Mörkö-kortin vasemmalla puolellaan olevalle pelaajalle ja tämä antaa vaihdossa jonkin hahmokortin. Pelivuorot kulkevat myötäpäivään ja joka vuorolla Mörkö-kortti annetaan seuraavalle pelaajalle - joka taas antaa vaihdossa jonkin toisen kortin. Pelin tarkoituksena on kerätä neljä korttia, joissa on sama hahmo. Kun pelaaja on kerännyt neljä samanlaista korttia, hän asettaa ne eteensä pöydälle ja poistuu pelistä. Pelaajan loput kortit ovat myös poissa pelistä. Peli jatkuu, kunnes jäljellä on enää yksi pelaaja, joka jää Mörön kanssa kalisuttamaan hampaitaan.

Pakkauksessa on säännöt suomeksi, ruotsiksi, norjaksi, tanskaksi ja englanniksi. Peliä pystyy myös muuntelemaan helposti. Peli on myös helppo napata reissuun mukaan, ja kotonakin se säilyy näppärän pienessä tilassa. Muumimaista iloa ja ripaus onnea pelihetkeen!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40855269
Pelaajien määrä2–3
Pelin kesto5 min
Ikäsuositus4+
KieliFI,SV,NO,DA,EN
Mitatpkt./förp./box 5,5 x 9 x 1 cm
Paino0,057 kg
EAN-koodi6416550855269
ValmistusmaaRuotsi

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>