Facebook Pixel

Muistipeli

19,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Perinteinen muistipeli, jossa on 40 kuvaa. Kortit on kuvitettu sympaattisilla CupOfTherapy –kuvituksilla ja teksteillä, joissa kuvataan lempeästi elämän isoja ja pieniä solmukohtia. Jokainen CupOfTherapy-kuva on tarkkaan harkittu, meille tärkeä kokonaisuus. Kuvat mahdollistavat ihmisille alustan samaistua universaalisti jaettuihin, haastaviinkin teemoihin. Peliä voi pelata samanaikaisesti 2 tai useampi pelaajaa. Peli kestää n. 15 min ja se sopii kaikille yli 6-vuotiaille, lapsista aikuisiin.

Muistipeli, jonka kuvat ovat sympaattisia ja tunteita sekä keskustelua herättäviä. Pelissä kuvalaatat sekoitetaan ja asetetaan pelipöydälle kuvapuoli alaspäin. Tämän jälkeen pelin aloittaja kääntää kaksi laattaa kerrallaan ja saa ne itselleen, mikäli ne muodostavat parin. Parin saanut pelaaja saa jatkaa laattojen kääntämistä niin kauan kuin pareja muodostuu. Jos pelaaja kääntää esiin kaksi erilaista laattaa, käännetään ne takaisin paikoilleen kuvapuoli alaspäin ja vuoro siirtyy seuraavalle pelaajalle, joka ryhtyy kääntämään laattoja kaksi kerrallaan. Peliä jatketaan kunnes kaikki kuvalaatat ovat saaneet parinsa. Eniten pareja löytänyt on pelin voittaja.

CupOfTherapy on uusi konsepti, jossa tarjoillaan kupillinen empatiaa, ymmärrystä ja arvostusta ihastuttavien eläinhahmojen välityksellä. Suomalainen psykoterapeutti Antti Ervasti loi CupOfTherapyn toukokuussa 2017 yhdessä palkitun ja tunnustetun graafikon, Matti Pikkujämsän kanssa. Tarkkaan harkitut ja oivaltavat tekstit sekä persoonalliset, lämpimät ja avoimet eläinhahmojen kuvat käsittelevät lempeästi mielen hyvinvointia sekä elämän isoja ja pieniä solmukohtia. Kuvat viestivät rohkaisua, lohtua ja huumoria. Ne käsittelevät tärkeitä asioita ja kannustavat ottamaan vaikeatkin asiat puheeksi. Jokainen on täydellinen juuri sellaisena kuin on!

Pelattavissa suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40862212
Pelaajien määrä2+
Pelin kesto15 min
Palojen määrä80, 40 paria
Ikäsuositus6+
KieliFI,SE,EN
Mitat7 x 18,5 x 7 cm
Paino0,5 kg
EAN-koodi6416550862212

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

CUPOFTHERAPY