Facebook Pixel

World-peli

34,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Uudenlainen peli, jonka tarkoitus on ohjata ihmisiä puhumaan enemmän, sanoittamaan omia tunteitaan ja kokemuksiaan sekä ymmärtämään paremmin itseään ja muita. Monipuolinen peli, joka herättää keskustelua ja jonka äärellä viihtyy pidempäänkin. Peliä voi pelata samanaikaisesti 2-6 pelaajaa. Peli kestää n. 30 min ja se sopii kaikille yli 14-vuotiaille. We are all full of untold stories!

Tunteet ovat seuranamme elämämme jokaisessa käänteessä. Ne sisältävät vihjeitä ongelmanratkaisumme tueksi, jos vain annamme niiden auttaa. Tunteita ja ajatuksia herättävien kuvitusten avulla peli helpottaa pääsyä oman mielen maailmaan ja hankaliksikin koettujen asioiden puheeksi ottamista. Myös silloin, kun sanoja voi olla vaikeaa löytää. CupOfTherapy® tarjoaa hellyttävien eläinhahmojen avulla kupposen empatiaa, ymmärrystä ja rohkaisua. Sydäntälämmittävät kuvitukset antavat karhunhalauksen osoittaen, että on normaalia ja tärkeää tuntea ja että olet riittävä juuri sellaisena kuin olet.

Pelin tavoitteena on kerätä mahdollisimman monta tunnekiekkoa vähintään viidestä tunnemaasta. Tunnekiekkoja saa kertomalla korttien avulla mieleen nousevia tarinoita, sanoittamalla tunteita, ajatuksia ja kokemuksia tai osallistumalla muiden pelaajien tarinoihin. Jokainen pelaaja heittää noppaa vuorollaan ja siirtää pelinappulaansa mihin tahansa suuntaan, vaikka tikapuita oikoreittinä käyttäen. Tunnemaassa pelaaja valitsee kädestään yhden tai useamman kortin, jotka liittyvät hänen mielestään kyseisen maan tunteisiin ja sanoittaa sitten tunteen tai kertoo tarinan. Kertoja saa tunnekiekon ja muut pelaajat voivat antaa hänelle kannatuskiekkoja. Muiden pelaajien on aina myös mahdollista ansaita toisen vuorolla kiekkoja, jos osallistuu keskusteluun. Jokin tunne maa on aina mahdollisuus myös passata, jos aihe ei tunnu hyvältä. Peli päättyy, kun joku pelaajista on kerännyt yhden tunnekiekon vähintään viidestä eri tunnemaasta – tai sitten pelaajat voivat sopia ennen aloittamista vaihtoehtoisen lopetuksen pelille. Tässä pelissä jokainen joka uskaltautuu heittäytyä mukaan, on voittaja!

CupOfTherapy on uusi konsepti, jossa tarjoillaan kupillinen empatiaa, ymmärrystä ja arvostusta ihastuttavien eläinhahmojen välityksellä. Suomalainen psykoterapeutti Antti Ervasti loi CupOfTherapyn toukokuussa 2017 yhdessä palkitun ja tunnustetun graafikon, Matti Pikkujämsän kanssa. Tarkkaan harkitut ja oivaltavat tekstit sekä persoonalliset, lämpimät ja avoimet eläinhahmojen kuvat käsittelevät lempeästi mielen hyvinvointia sekä elämän isoja ja pieniä solmukohtia. Kuvat viestivät rohkaisua, lohtua ja huumoria. Ne käsittelevät tärkeitä asioita ja kannustavat ottamaan vaikeatkin asiat puheeksi. Jokainen on täydellinen juuri sellaisena kuin on!

Sisältö ja säännöt suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Tämä peli tekee hyvää – jokaiselle mielelle.

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40862205
Pelaajien määrä2-6
Pelin kesto30 min
Ikäsuositus14+
KieliFI, SV, EN
Mitatpkt./förp. 25 x 25 x 6 cm 800 g
Paino0,8 kg
EAN-koodi6416550862205

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

CUPOFTHERAPY