Facebook Pixel

Amulettikorut

10,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Saatavuus: Heti
+

Suunnittele, valmista ja koristele seitsemän ihastuttavaa amulettirannekorua, joiden koristeina on amuletit ja helmet. Pakkaus sopii 8-vuotiaille ja sitä vanhemmille. Paketissa kaikki tarvikkeet, monipuolinen valikoima koristeita sekä ohjeet. Korujen tekeminen on helppoa ja hauskaa!

Askartelu ja erilaiset käsityöt kehittävät motorisia taitoja. Ne opettavat harjoittelemaan keskittymistä ja sorminäppäryyttä, luovuutta unohtamatta. Askartelu sekä pienet käsityöt ovat myös mukavaa ajanvietettä.

Amulettikorut-pakkauksen tarvikkeiden avulla voi suunnitella ja valmistaa seitsemän ihastuttavaa amulettirannekorua itselle tai ystäville. Paketti sisältää 6 hopeista amulettia ja 3 värillistä amulettia kiinnikkeillä, rannekorun ketjuja, 300 erilaista hopean ja iloisen väristä helmeä, kuminauhaa, neulan, lankaa sekä ohjeet.

Korujen tekeminen on helppoa: amuletit liitetään hopeiseen rannekoruun. Jos haluaa luoda uusia malleja, amuletit voi irrottaa ja laittaa ne uuteen järjestykseen.

Tekemistä yksin tai yhdessä, pienille näppärille sormille ja suunnittelijanaluille!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero31003262
Ikäsuositus8+
Mitat15,5 x 26,5 x 3,5 cm
Paino0,11 kg
EAN-koodi5011979529855

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden. Lue lisää >>