Facebook Pixel

Hirviömagneetit

11,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Valmista kuusi hauskan hurjaa hirviömagneettia helppokäyttöisestä, pehmeästä muovailusavesta, joka on ilmakuivuvaa. Magneetit ilahduttavat hurjasti vaikka jääkaapin ovessa tai muussa magneettisessa pinnassa. Hirviömagneetit-paketista löytyy ohjeet sekä kaikki tarvittavat tarvikkeet. Hirviömagneetit-pakkaus sopii 6-vuotiaille ja sitä vanhemmille. Tekemistä sadepäiviin, mökille ja kotiin!

Askartelu ja erilaiset käsityöt kehittävät motorisia taitoja. Ne opettavat harjoittelemaan keskittymistä ja sorminäppäryyttä, luovuutta unohtamatta. Askartelu sekä pienet käsityöt ovat myös mukavaa ajanvietettä.

Askartele kuusi hirviömagneettia pakkauksen ohjeiden mukaisesti. Muotoile ensin hirviö styroksikuvun päälle, lisää heiluvat silmät sekä itseliimautuva magneetti. Pakkauksessa on materiaalit kuuteeen magneettiin: 6 x 14 g pehmeää ilmakuivuvaa muovailusavea, 6 styroksikupua, 6 itseliimautuvaa magneettia, 15 heiluvaa silmää, muovailutyökalu ja ohjeet. Ihanaa tekemistä pienille kädentaitajille. Sopii mainiosti myös lahjaksi!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero31000142
MateriaaliMuovailuvaha, polystyreeni, magneetti
Ikäsuositus6+
KieliFI,SV,EN
Mitat15,5 x 26,5 x 3,5 cm
Paino0,17 kg
EAN-koodi5011979616227

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

GALT