Facebook Pixel

Hiusnauhat-puuhasalkku

18,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Suunnittele ja valmista palmikoidut hiusnauhat yhdistämällä erivärisiä kangasnauhoja, kukkia ja helmiä. Pakkaus sopii 6-vuotiaille ja sitä vanhemmille. Paketissa kaikki tarvikkeet sekä ohjeet. Hiusnauhojen tekeminen on helppoa ja hauskaa!

Askartelu ja erilaiset käsityöt kehittävät motorisia taitoja. Ne opettavat harjoittelemaan keskittymistä ja sorminäppäryyttä, luovuutta unohtamatta. Askartelu sekä pienet käsityöt ovat myös mukavaa ajanvietettä.

Hiusnauhat-puuhasalkun tarvikkeiden avulla voi suunnitella ja valmistaa hiusnauhoja itselle tai ystäville. Puuhasalkun avulla teet juuri sen sävyisen ja tyyliin sopivan hiuskoristeen kuin haluat yhdistelemällä erivärisiä kangasnauhoja, kukkia ja helmiä. Hiuspannat sopivat erityisen hyvin juhliin ja festareille viimeistelemään asustuksen. Paketti sisältää 30 erilaista kangasnauhaa, 25 kangaskukkaa, 25 helmeä, 8 kumista hiusnauhaa ja ohjeet.

Palmikoitujen nauhojen tekeminen on yksinkertaista ja mukavaa ajanvietettä!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero31024309
Ikäsuositus6+
KieliFI,SE,EN
Mitat28 x 20 x 5 cm
Paino0,22 kg
EAN-koodi5011979563712

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

GALT