Facebook Pixel

Ystävyysrannekorut

9,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä. Kampanja-aikana toimitusaika voi olla hieman pidempi.

Saatavuus: Heti

Suunnittele ja valmista kauniit ystävyysrannakorut yhdessä ystävän kanssa tai lahjaksi. Pakkaus sisältää ohjeet, punontakiekon, puuvillalankaa, satiininauhaa ja erilaisia koristeita. Pakkaus sopii 7-vuotiaille ja sitä vanhemmille. Rannekorujen tekeminen on helppoa ja hauskaa!

Askartelu ja erilaiset käsityöt kehittävät motorisia taitoja. Ne opettavat harjoittelemaan keskittymistä ja sorminäppäryyttä, luovuutta unohtamatta. Askartelu sekä pienet käsityöt ovat myös mukavaa ajanvietettä.

Luo palmikoituja ja punottuja ystävyysrannekoruja itselle ja ystävillesi värikkäitä lankoja, helmiä ja nauhoja hyväksi käyttäen. Pakkauksessa on mukana pehmeä punontakiekko, jonka avulla voit tehdä kivoja nauharannekoruja. Sisältää: 60 m erivärisiä puuvillalankoja, satiininauhaa, erilaisia helmiä, tarroja, punontakiekon, neulan ja yksityiskohtaiset ohjeet. Best Friends Forever!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero31024393
Ikäsuositus7+
Mitat15,5 x 26,5 x 3,5 cm
Paino0,125 kg
EAN-koodi5011979565785

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

GALT