Facebook Pixel

Sport Ruotsi

12,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä. Kampanja-aikana toimitusaika voi olla hieman pidempi.

Saatavuus: Heti

Glitza Sport Ruotsi -pakkauksessa on kaksi siirtokuva-arkkia täynnä erimuotoisia Ruotsin lippuja, kaksi glitterpurkkia (sininen ja keltainen) yksi suti sekä ohjeet. Erilaiset liput kannattavat Ruotsia ja ruotsalaisia. Hyvä Ruotsi! Glitzat sopivat iholle tatuoinneiksi, tekstiileihin, tavaroihin, kortteihin, bujoiluun - ihan mihin vain. Koristele säihkyvän persoonallisesti mitä haluat, helposti ja vaivattomasti.

Glitzaus valloittaa niin lapset kuin aikuisetkin nyt myös Suomessa! Se on luovaa ja lumoavaa koristelua, helppoa ja vaivatonta: ihan kaikille sisustuksesta, kauneudesta ja koristeista kiinnostuneille, kaiken ikäisille. Glitzauksella saa ylellistä mihin tahansa: kimallusta laadukkaalla ja hienojakoisella glitterillä, kuitenkaan sotkematta ja tahraamatta. Koriste on pysyvää, mutta halutessa sen saa helposti poistettua. Sopii monenlaisille pinnoille. Glitzaa mitä haluat!

Glitza Sport Ruotsi -paketissa on kaksi siirtokuva-arkkia, sininen ja keltainen glitterpurkki, yksi suti sekä kirjalliset ohjeet glitzaamiseen. Siirtokuva-arkkien kaikki kuvat ovat lippuja: sydämen muotoisia, pyöreitä, suorakulmioita, suurempia ja pienempiä. Niihin hetkiin, kun voi kannattaa rakasta naapurimaatamme: kun oma joukkueemme on jo pudonnut jatkosta ja kun urheilusydän sykkii kuitenkin turnaukselle ja seuraavaksi parhaalle voittajaehdokkaalle. Sinikeltaisille kannustajille, suurille ja pienille, urheilulajiin katsomatta. Rapujuhliin, iloisiin hetkiin. Heja Sverige!!!

Glitzaaminen on helppoa, vaivatonta ja nopeaa: Valitse vain haluamasi kuvio, leikkaa irti arkista ja aseta valitsemallesi pinnalle. Hiero kuvion päältä ja poista kalvo. Maalaa tämän jälkeen siveltimellä valitsemaasi glitteriä kuvioon ja kun olet valmis, pyyhkäise vain ylimääräiset glitterit pois. Valmis! Se on myös yksilöllistä: valitse kuvio ja yhdistä siihen mitä tahansa haluamiasi glitter-värejä, oman maun ja mielen mukaan. Lopputulos on varmasti persoonallinen, juuri sellainen mistä sinä pidät!

Jos Suomen joukkue on jo tippunut jatkosta, voi kannustaa rakkainta kilpakumppaniamme, naapurimaatamme Ruotsia. Tunnusta väriä Glitzan avulla!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero33001876
Mitat12 x 20,2 x 2,5 cm
Paino0,025 kg
EAN-koodi6416550018763

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

GLITZA