0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Glitza Sport Ruotsi Glitza Sport Ruotsi
  • Glitza Sport Ruotsi Glitza Sport Ruotsi

GlitzaSport Ruotsi

Kuvaus

Jos Suomen joukkue on jo tippunut jatkosta, voi kannustaa rakkainta kilpakumppaniamme, naapurimaatamme Ruotsia - tunnusta väriä Glitzan avulla! Somistus ja koristelu ei ole koskaan ollut näin helppoa ja monipuolista. Glitza Sport Ruotsi -pakkauksessa on kaksi siirtokuva-arkkia täynnä erimuotoisia Ruotsin lippuja, kaksi glitterpurkkia (sininen ja keltainen) yksi suti sekä ohjeet. Erilaiset liput kannattavat Ruotsia ja ruotsalaisia. Hyvä Ruotsi! Glitzat sopivat iholle tatuoinneiksi, tekstiileihin, tavaroihin, kortteihin, bujoiluun - ihan mihin vain. Koristele persoonallisesti mitä haluat, helposti ja vaivattomasti. Glitza valloittaa säihkyvästi!

Saatavuus: Heti

12,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Glitzaus valloittaa nyt myös Suomessa! Se on luovaa ja lumoavaa koristelua, helppoa ja vaivatonta: ihan kaikille sisustuksesta, kauneudesta ja koristeista kiinnostuneille, kaiken ikäisille. Glitzauksella saa ylellistä mihin tahansa: kimallusta laadukkaalla ja hienojakoisella glitterillä, kuitenkaan sotkematta ja tahraamatta. Koriste on pysyvää, mutta halutessa sen saa helposti poistettua. Sopii monenlaisille pinnoille. Glitzaa mitä haluat!

Glitza Sport Ruotsi -paketissa on kaksi siirtokuva-arkkia, sininen ja keltainen glitterpurkki, yksi suti sekä kirjalliset ohjeet glitzaamiseen. Siirtokuva-arkkien kaikki kuvat ovat lippuja: sydämen muotoisia, pyöreitä, suorakulmioita, suurempia ja pienempiä. Niihin hetkiin, kun voi kannattaa rakasta naapurimaatamme: kun oma joukkueemme on jo pudonnut jatkosta ja kun urheilusydän sykkii kuitenkin turnaukselle ja seuraavaksi parhaalle voittajaehdokkaalle. Sinikeltaisille kannustajille, suurille ja pienille, urheilulajiin katsomatta. Rapujuhliin, iloisiin hetkiin. Heja Sverige!!!

Glitzaaminen on helppoa, vaivatonta ja nopeaa: Valitse vain haluamasi kuvio, leikkaa irti arkista ja aseta valitsemallesi pinnalle. Hiero kuvion päältä ja poista kalvo. Maalaa tämän jälkeen siveltimellä valitsemaasi glitteriä kuvioon ja kun olet valmis, pyyhkäise vain ylimääräiset glitterit pois. Valmis! Se on myös yksilöllistä: valitse kuvio ja yhdistä siihen mitä tahansa haluamiasi glitter-värejä, oman maun ja mielen mukaan. Lopputulos on varmasti persoonallinen, juuri sellainen mistä sinä pidät!

Säihkettä päivään!

Tekniset tiedot

Mitat 12 x 20,2 x 2,5 cm
Paino 25 g
Tuotenumero 33001876
EAN-koodi 6416550018763

Yhteensopivia tuotteita: