Facebook Pixel

Sport Suomi

Tarjoushinta 7,74 € Normaalihinta 12,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Glitza Sport Suomi -pakkauksessa on kaksi siirtokuva-arkkia täynnä erimuotoisia Suomen lippuja, kaksi glitterpurkkia (sininen ja hopeinen), yksi suti sekä ohjeet. Erilaiset liput kannattavat Suomea, suomalaisia, Suomen joukkuetta ja urheilijoita urheilulahjista riippumatta, aina formuloista jääkiekkoon, koripalloon, salibandyyn - ihan mihin vain. Hyvä Suomi! Glitzat sopivat iholle tatuoinneiksi, tekstiileihin, tavaroihin, kortteihin, bujoiluun - ihan mihin vain. Koristele säihkyvän persoonallisesti mitä haluat, helposti ja vaivattomasti.

Glitzaus valloittaa niin lapset kuin aikuisetkin nyt myös Suomessa! Se on luovaa ja lumoavaa koristelua, helppoa ja vaivatonta: ihan kaikille sisustuksesta, kauneudesta ja koristeista kiinnostuneille, kaiken ikäisille. Glitzauksella saa ylellistä mihin tahansa: kimallusta laadukkaalla ja hienojakoisella glitterillä, kuitenkaan sotkematta ja tahraamatta. Koriste on pysyvää, mutta halutessa sen saa helposti poistettua. Sopii monenlaisille pinnoille. Glitzaa mitä haluat!

Glitza Sport Suomi -paketissa on kaksi siirtokuva-arkkia, sininen ja hopeinen glitterpurkki, yksi suti sekä kirjalliset ohjeet glitzaamiseen. Siirtokuva-arkkien kaikki kuvat ovat lippuja: sydämen muotoisia, pyöreitä, suorakulmioita, suurempia ja pienempiä. Sinivalkoisille kannustajille, suurille ja pienille, urheilulajiin katsomatta. Suomi voittoon!!!

Glitzaaminen on helppoa, vaivatonta ja nopeaa: Valitse vain haluamasi kuvio, leikkaa irti arkista ja aseta valitsemallesi pinnalle. Hiero kuvion päältä ja poista kalvo. Maalaa tämän jälkeen siveltimellä valitsemaasi glitteriä kuvioon ja kun olet valmis, pyyhkäise vain ylimääräiset glitterit pois. Valmis! Se on myös yksilöllistä: valitse kuvio ja yhdistä siihen mitä tahansa haluamiasi glitter-värejä, oman maun ja mielen mukaan. Lopputulos on varmasti persoonallinen, juuri sellainen mistä sinä pidät!

Kannusta Suomi voittoon – tunnusta väriä Glitzan avulla!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero33001875
Mitat12 x 20,5 x 2,5 cm
Paino0,05 kg
EAN-koodi6416550018756

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

GLITZA