0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Glitza Sport Suomi Glitza Sport Suomi
  • Glitza Sport Suomi Glitza Sport Suomi

GlitzaSport Suomi

Kuvaus

Kannusta Suomi voittoon - tunnusta väriä Glitzan avulla! Somistus ja koristelu ei ole koskaan ollut näin helppoa ja monipuolista. Glitza Sport Suomi -pakkauksessa on kaksi siirtokuva-arkkia täynnä erimuotoisia Suomen lippuja, kaksi glitterpurkkia (sininen ja hopeinen), yksi suti sekä ohjeet. Erilaiset liput kannattavat Suomea, suomalaisia, Suomen joukkuetta ja urheilijoita urheilulahjista riippumatta, aina formuloista jääkiekkoon, koripalloon, salibandyyn - ihan mihin vain. Hyvä Suomi!! Glitzat sopivat iholle tatuoinneiksi, tekstiileihin, tavaroihin, kortteihin, bujoiluun - ihan mihin vain. Koristele persoonallisesti mitä haluat, helposti ja vaivattomasti. Glitza valloittaa säihkyvästi!

Saatavuus: Heti

12,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Glitzaus valloittaa nyt myös Suomessa! Se on luovaa ja lumoavaa koristelua, helppoa ja vaivatonta: ihan kaikille sisustuksesta, kauneudesta ja koristeista kiinnostuneille, kaiken ikäisille. Glitzauksella saa ylellistä mihin tahansa: kimallusta laadukkaalla ja hienojakoisella glitterillä, kuitenkaan sotkematta ja tahraamatta. Koriste on pysyvää, mutta halutessa sen saa helposti poistettua. Sopii monenlaisille pinnoille. Glitzaa mitä haluat!

Glitza Sport Suomi -paketissa on kaksi siirtokuva-arkkia, sininen ja hopeinen glitterpurkki, yksi suti sekä kirjalliset ohjeet glitzaamiseen. Siirtokuva-arkkien kaikki kuvat ovat lippuja: sydämen muotoisia, pyöreitä, suorakulmioita, suurempia ja pienempiä. Sinivalkoisille kannustajille, suurille ja pienille, urheilulajiin katsomatta. Suomi voittoon!!!

Glitzaaminen on helppoa, vaivatonta ja nopeaa: Valitse vain haluamasi kuvio, leikkaa irti arkista ja aseta valitsemallesi pinnalle. Hiero kuvion päältä ja poista kalvo. Maalaa tämän jälkeen siveltimellä valitsemaasi glitteriä kuvioon ja kun olet valmis, pyyhkäise vain ylimääräiset glitterit pois. Valmis! Se on myös yksilöllistä: valitse kuvio ja yhdistä siihen mitä tahansa haluamiasi glitter-värejä, oman maun ja mielen mukaan. Lopputulos on varmasti persoonallinen, juuri sellainen mistä sinä pidät!

Säihkettä päivään!

Tekniset tiedot

Mitat 12 x 20,5 x 2,5 cm
Paino 50 g
Tuotenumero 33001875
EAN-koodi 6416550018756

Yhteensopivia tuotteita:

Martinex suosittelee: