0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.

GlitzaTatz Pirates' Island 80 kuviota

Kuvaus

Glitzaus valloittaa! Koristele värikkäästi ja persoonallisesti ihoa, tekstiilejä tai mitä tahansa pintoja paperista metalliin ja koruihin! Helppoa ja vaivatonta, sopii niin lapsille kuin aikuisillekin. Glitza Tatz Pirates' Island -pakkauksessa on 2 erilaisia eeppisiä kuvia ja tarunhohtoisia eläimiä sisältävää sisältäävää siirtokuva-arkkia, 3 väripurkkia mattaa jauhetta, ohjeet sekä suti: kaikki mitä tarvitset Glitzaukseen. Seikkailunhohtoisiin päiviin!

Saatavuus: Heti

19,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Glitzaus valloittaa nyt myös Suomessa! Se on luovaa ja vaivatonta tatuointien laittamista ja erilaisten pintojen koristelua. Glitzaus on helppoa ja vaivatonta: se sopii ihan kaikille ja kaiken ikäisille. Glitzauksella saa tatuoitua ja koristeltuja mitä tahansa, kuitenkaan sotkematta ja tahraamatta. Koriste on pysyvää, mutta halutessa sen saa helposti poistettua. Sopii monenlaisille pinnoille. Glitzaa mitä haluat!

Glitza Tatz Pirates' Island -paketissa on kaksi siirtokuva-arkkia, kolme purkkia mattaa värijauhetta, yksi suti sekä kirjalliset ohjeet glitzaamiseen. Siirtokuva-arkeissa on erilaisia merirosvoaiheisia kuvioita - kaikkea seikkailunhohtoista.

Glitzaaminen on helppoa, vaivatonta ja nopeaa: Valitse vain haluamasi kuvio, leikkaa irti arkista ja aseta valitsemallesi pinnalle. Hiero kuvion päältä ja poista kalvo. Maalaa tämän jälkeen siveltimellä valitsemaasi värijauhetta kuvioon ja kun olet valmis, pyyhkäise vain ylimääräiset värit pois. Valmis! Se on myös yksilöllistä: valitse kuvio ja yhdistä siihen mitä tahansa haluamiasi värejä, oman maun ja mielen mukaan. Lopputulos on varmasti persoonallinen, juuri sellainen mistä sinä pidät!

Uskottavuutta ja ripaus seikkailuhenkeä päivään!

Tekniset tiedot

Ikäsuositus 6+
Mitat 18 x 28 x 3,5 cm
Paino 150 g
Tuotenumero 33001873
EAN-koodi 5414932077200