Facebook Pixel

Tatz Pirates' Island 80 kuviota

19,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Glitza Tatz Pirates' Island -pakkauksessa on 2 erilaisia eeppisiä kuvia ja tarunhohtoisia eläimiä sisältävää sisältäävää siirtokuva-arkkia, 3 väripurkkia mattaa jauhetta, ohjeet sekä suti: kaikki mitä tarvitset Glitzaukseen. Sopii iholle, tekstiileihin ja monipuolisesti erilaisiin materiaaleihin paperista metalliin, koruihin - mihin vain. Koristele säihkyvän persoonallisesti mitä haluat, helposti ja vaivattomasti.

Glitzaus valloittaa niin lapset kuin aikuisetkin nyt myös Suomessa! Se on luovaa ja vaivatonta tatuointien laittamista ja erilaisten pintojen koristelua. Glitzaus on helppoa ja vaivatonta: se sopii ihan kaikille ja kaiken ikäisille. Glitzauksella saa tatuoitua ja koristeltuja mitä tahansa, kuitenkaan sotkematta ja tahraamatta. Koriste on pysyvää, mutta halutessa sen saa helposti poistettua. Sopii monenlaisille pinnoille. Glitzaa mitä haluat!

Glitza Tatz Pirates' Island -paketissa on kaksi siirtokuva-arkkia, kolme purkkia mattaa värijauhetta, yksi suti sekä kirjalliset ohjeet glitzaamiseen. Siirtokuva-arkeissa on erilaisia merirosvoaiheisia kuvioita - kaikkea seikkailunhohtoista.

Glitzaaminen on helppoa, vaivatonta ja nopeaa: Valitse vain haluamasi kuvio, leikkaa irti arkista ja aseta valitsemallesi pinnalle. Hiero kuvion päältä ja poista kalvo. Maalaa tämän jälkeen siveltimellä valitsemaasi värijauhetta kuvioon ja kun olet valmis, pyyhkäise vain ylimääräiset värit pois. Valmis! Se on myös yksilöllistä: valitse kuvio ja yhdistä siihen mitä tahansa haluamiasi värejä, oman maun ja mielen mukaan. Lopputulos on varmasti persoonallinen, juuri sellainen mistä sinä pidät!

Uskottavuutta ja ripaus seikkailuhenkeä päivään!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero33001873
Ikäsuositus6+
Mitat18 x 28 x 3,5 cm
Paino0,15 kg
EAN-koodi5414932077200

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

GLITZA