0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Glitza You Name it! Glitza You Name it!
  • Glitza You Name it! Glitza You Name it!
  • Glitza You Name it! Glitza You Name it!

GlitzaYou Name it!

Kuvaus

Glitzaus valloittaa! Koristele säihkyvästi ja persoonallisesti ihoa, tekstiilejä tai mitä tahansa pintoja paperista metalliin ja koruihin! Helppoa ja vaivatonta, sopii niin lapsille kuin aikuisillekin. Glitza You name it! -pakkauksessa on 4 erilaisia isoja ja pieniä kirjaimia sisältävää siirtokuva-arkkia, 4 glitterpurkkia, ohjeet sekä suti: kaikki mitä tarvitset Glitzaukseen. Säihkettä päivään!

Saatavuus: Heti

24,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Huom! Varastollamme on ruuhkaa. Toimitusajat ovat tällä hetkellä normaalia pidemmät.

Yksityiskohdat

Glitzaus valloittaa nyt myös Suomessa! Se on luovaa ja lumoavaa koristelua, helppoa ja vaivatonta: ihan kaikille kauneudesta ja koristeista kiinnostuneille, kaiken ikäisille. Glitzauksella saa ylellistä mihin tahansa: kimallusta laadukkaalla ja hienojakoisella glitterillä, kuitenkaan sotkematta ja tahraamatta. Koriste on pysyvää, mutta halutessa sen saa helposti poistettua. Sopii monenlaisille pinnoille. Glitzaa mitä haluat!

Glitza You Name it! -paketissa on neljä siirtokuva-arkkia, neljä glitterpurkkia, yksi suti sekä kirjalliset ohjeet glitzaamiseen. Siirtokuva-arkeissa on erilaisilla fonteilla tehtyjä pieniä kirjaimia sekä numeroita ja suuret koristeelliset kirjaimet. Nimikoi mitä haluat!

Glitzaaminen on helppoa, vaivatonta ja nopeaa: Valitse vain haluamasi kuvio, leikkaa irti arkista ja aseta valitsemallesi pinnalle. Hiero kuvion päältä ja poista kalvo. Maalaa tämän jälkeen siveltimellä valitsemaasi glitteriä kuvioon ja kun olet valmis, pyyhkäise vain ylimääräiset glitterit pois. Valmis! Se on myös yksilöllistä: valitse kuvio ja yhdistä siihen mitä tahansa haluamiasi glitter-värejä, oman maun ja mielen mukaan. Lopputulos on varmasti persoonallinen, juuri sellainen mistä sinä pidät!

Säihkettä päivään!

Tekniset tiedot

Mitat 24 x 28 x 3,5 cm
Paino 190 g
Tuotenumero 33001859
EAN-koodi 5414932076333