Facebook Pixel

Ilmoituskanavamme (whistleblowing)

Ilmoituskanava on nk. whistleblowing-direktiiviin liittyvä väline, jonka avulla henkilöstömme, asiakkaamme, toimittajamme sekä muut yhteistyökumppanit ja sidosryhmät voivat raportoida epäeettiseen toimintaan tai väärinkäytöksiin liittyvistä epäilyistään. Epäilykset saattavat tällöin koskea esimerkiksi aseman väärinkäyttämistä, lahjontaa, petollista tai laitonta toimintaa tai muuta arveluttavaa menettelyä. Tavoitteenamme on vilpittömästi tehtyjen ilmoitusten avulla saattaa tietoomme ja korjata mahdollisia epäkohtia sekä ylläpitää ja kehittää toimintamme avoimuutta, luotettavuutta ja vastuullisuutta.

Käsittelemme ilmoitukset ehdottoman luottamuksellisesti. Ilmoituksen voi tehdä nimettömästi.

Ilmoituksen tehdäksesi, siirry ilmoituskanavamme aloitussivulle tästä ja seuraa palvelussa olevia ohjeita.

Voit halutessasi antaa ilmoitusta tehdessäsi myös yhteystietosi. Mikäli et tee ilmoitusta käyttäen sähköpostiosoitettasi, muistathan käydä ilmoituksen jättämisestä noin 10 päivän kuluttua palvelussa tarkistamassa mahdolliset lisätietopyynnöt. Tarkistamiseen ja ilmoituksen käsittelyn seuraamiseen tarvitset palvelun antaman tunnisteen, jonka saat ilmoituksen jättämisen lopuksi. Kun ilmoitus on kokonaan käsitelty, eikä tietoja enää tarvita ilmoituksen tutkintaan, poistetaan ilmoitukseen mahdollisesti liittyvät henkilö- ja tunnistetiedot. 

Pyydämme huomioimaan, että ilmoituskanavaa ei ole tarkoitettu reklamaatioille ja asiakaspalautteille, jotka tulee jatkossakin osoittaa asiakaspalveluumme (asiakaspalvelu@martinex.fi).