Facebook Pixel

Apaja-peltipurkki mustavalkoinen 16 cm

9,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Mustavalkoinen neliönmuotoinen peltirasia, jonka korkeus on 16 cm. jonka valkoista pohjaa kuvittavat mustat graafiset, kalanmuotoiset kuviot. Purkki tuo leikkisää ilmettä ja tyylikästä mustavalkoisuutta keittiöön ja sisustukseen!

Apaja on klassisen mustavalkoinen kuosi, jonka valkoisella pohjalla toistuvat mustat, soikeat kalanmuotoiset kuviot. Kaloja on hauskan rytmikkäästi allekkain riveissä, ja kokonaisuus on letkeän leppoisa. Apaja vie ajatukset parhaisiin kalapaikkoihin, kesäisiin leppoisiin hetkiin. Sinne, missä voi nauttia kevyestä kesätuulesta rantakalliolla ja seurata samalla kohon liikkeitä.

Kannellisen peltipurkin tunnelma on raikas. Rasiaan saa sujautettua herkut tai vaikka kodin pienet aarteet. Yhdistä mustaan tai valkoiseen sisustukseen ja kattaukseen tai kerää koko Apaja-sarja. Iloa kotiin tai kattaukseen!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero50051338
VäriValkoinen, musta
MateriaaliPelti
PesuohjeKäsinpesu, huolellinen kuivaus
Mitat13 x 16 x 13 cm
Paino0,22 kg
EAN-koodi6416550734380

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

KOTI