Facebook Pixel

Polle x 3 -muki

9,90 €

Toimituskulut alk. 2,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Saatavuus: Heti
+

Iloisen keltainen muki, jonka vetoisuus on 3,5 dl. Keraaminen muki on muotoiltu kauniin pelkistetysti, ja se aukeaa hieman ylöspäin. Sen sisäosa ja korva ovat valkoiset. Mukin kyljessä on iloisia kuvia Pollesta.

Polle tasaisessa ravissa, Polle istumassa, Polle laukkaamassa täysillä melkein kuin idolinsa villit mustangit. Maailman monin poni on jälleen löytänyt tiensä kookkaan mukin kylkeen, jossa se näyttää parhaat puolensa. Tai ainakin puoliaan. Ahneena, laiskana ja jopa hankalana tunnettu Polle on kuitenkin (halutessaan) erinomaisiin suorituksiin pystyvä huippuponi, jota rakastavat niin sen omistaja Emma kuin monet Hevoshullu-lehden lukijat ja muut nk. heppahöperöt.

Laadukkaan mukin materiaali kestää pesun astianpesukoneessa sekä lämmityksen mikrossa. Leikittele väreillä ja kuoseilla, yhdistä muihin Furbergin tuotteisiin. Keltataustaiselle mukille oiva pari tai vaihtoehto on vihreä muki, jossa tapaat samat Polle-kuvat.

Lena Furberg on ruotsalainen piirtäjä ja kirjailija, joka on tunnettu erityisesti hevosaiheisista sarjakuvistaan, kuten Tuuvan Talli ja Polle. Lena Furberg kuvaa hevosia ja hevosten elinympäristöjä monipuolisesti herkällä piirrosjäljellä ja vahvoin tarinoin. Hän kertoo hauskoja, herkkiä ja jännittäviä tarinoita, joissa mukana on myös ihmisiä ja muita eläimiä, mutta pääosassa ovat erikokoiset, -näköiset ja -rotuiset hevoset. Hänen sarjakuvansa ovat suosittuja monessa maassa, Suomessa ne ovat tulleet monelle tutuksi Hevoshullu-lehden sivuilta.

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero3050000005
MateriaaliKeramiikka
Vetoisuus3,5 dl
PesuohjeKonepesun kestävä
Mitat8 x 9 x 10 cm
Paino0,3 kg
  • Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää!
  • Toimitus noutopisteeseen alk. 2,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
  • Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa!
Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden. Lue lisää >>