Facebook Pixel

Pollen päivälepo -muki

9,90 €

Toimituskulut alk. 2,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Saatavuus: Loppu varastosta
+

Kauniin turkoosi liila muki, jonka vetoisuus on 3,5 dl. Keraaminen muki on muotoiltu kauniin pelkistetysti, ja se aukeaa hieman ylöspäin. Sen sisäosa ja korva ovat valkoiset. Mukin kyljessä on hurmaava kuva Pollesta päivälevolla.

Maailman monin poni on päivälevolla. Se on löytänyt ihastuttavan kukkaniityn, ja asettunut niiden keskelle. Polle on jättänyt kauniit kukat rauhaan: ne eivät ilmeisesti ole tulppaaneja, eivätkä kuulu Heinosen sedän kukkamaahan. Kuvituksessa Pollen seuraan ovat tähän mukiin päässeet myös tallikissa Edgar ja Tulppaanikorva-kani.

Laadukkaan mukin materiaali kestää pesun astianpesukoneessa sekä lämmityksen mikrossa. Leikittele väreillä ja kuoseilla, yhdistä muihin Furbergin tuotteisiin.

Lena Furberg on ruotsalainen piirtäjä ja kirjailija, joka on tunnettu erityisesti hevosaiheisista sarjakuvistaan, kuten Tuuvan Talli ja Polle. Lena Furberg kuvaa hevosia ja hevosten elinympäristöjä monipuolisesti herkällä piirrosjäljellä ja vahvoin tarinoin. Hän kertoo hauskoja, herkkiä ja jännittäviä tarinoita, joissa mukana on myös ihmisiä ja muita eläimiä, mutta pääosassa ovat erikokoiset, -näköiset ja -rotuiset hevoset. Hänen sarjakuvansa ovat suosittuja monessa maassa, Suomessa ne ovat tulleet monelle tutuksi Hevoshullu-lehden sivuilta.

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero3050000008
MateriaaliKeramiikka
Vetoisuus3,5 dl
PesuohjeKonepesun kestävä
Mitat8 x 9 x 10 cm
Paino0,3 kg

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden. Lue lisää >>