Facebook Pixel

Ritarin kilpi sininen

19,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Jalon Ritarin sininen ritarin kilpi, jossa on iso leijonan kuva. Kilven korkeus on 45 cm ja sen takapuolella on kantokahvat. Kilpi sopii 3-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille.

Kilpi on oleellinen osa Jalon Ritarin ritarin varustusta. Kilven avulla saa torjuttua vihollisen iskut ja suojattua itseään samalla kun miekkailee hurjasti vastustajaansa vastaan tai pelastaa prinsessaa. Oikeamielinen ritari puolustaa rohkeasti heikompia, ystäviään ja kuningaskuntaa.

Kilpi on pehmeän jämäkkää vaahtomuovia, joka pysyy muodossaan, eikä väänny tai lerpahda. Kilvessä on kuninkaallisen sinisellä pohjalla suuri kultainen leijona, ja kilpeä reunustaa kultaiset reunat. Kilpi on aidon näköinen taitavan painotyön ansiosta. Kilpi sopii pienille ja isommillekin ritareille, roolileikkeihin ja asusteeksi naamiaisiin.

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero34410355
VäriSininen
MateriaaliVaahtomuovi
Ikäsuositus3+
Mitat35 x 45 x 1,5 cm
Paino0,25 kg
EAN-koodi5707307001130

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

LIONTOUCH