Facebook Pixel

Nuppipalapeli

17,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Puusta valmistettu Mimmi Lehmä -nuppipalapeli sopii erityisen hyvin perheen pienimpien ensimmäiseksi palapeliksi. Paloissa on nupit, joiden ansiosta paloihin tarttuminen ja niiden asettaminen paikoilleen on entistä helpompaa. Palapelissä on 9 palaa, ja se sopii yli 12 kk ikäisille lapsille. Palapeli on kuvitettu ihastuttavilla Mimmi Lehmän sekä tarinoista tutun Variksen kuvilla. Iloa leikkihetkiin!

Tunnelmallinen ja värikäs 9-palainen palapeli tarjoaa perheen pienimmille aivojumppaa ja hahmotuskyvyn harjoituksia. Palapelissä seikkailee Mimmi Lehmä: hän on kiivennyt uimahyppytorniin, opettelee polkupyöräilemään ja keinuu. Mimmi Lehmä haluaa kokeilla kaikkea mahdollista! Mukana lentelee myös Mimmi Lehmä –tarinoista tuttu Varis. Palapelissä asetetaan pyöreälinjaisia paloja takaisin oikeisiin koloihinsa.

Puusta valmistettu kehittävä älylelu on valmistettu puusta. Pitävät nupit pysyvät turvallisesti kiinni paloissa, ja niistä saa myös pienillä sormilla tiukan otteen. Mainio ja kestävä lahjaidea tai mielenkiintoista ajanvietettä omalle pienokaiselle!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero32596120
MateriaaliVaneri, paperi
Palojen määrä8
Ikäsuositus1+
Mitat29,5 x 21 x 2 cm
Paino0,33 kg
EAN-koodi6416550326127

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

MIMMI LEHMÄ