Facebook Pixel

Muumimamma-teepallo

14,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Loppu varastosta

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu teepallo, jonka halkaisija on 6,5 cm. Pallossa on 14 cm pituinen ketju, jonka toisessa on päässä koristeena muovinen Muumimamma-hahmo. Kätevä teepallo on suunniteltu teen haudutukseen.

Muumit nauttivat elämästä. He osaavat arvostaa rauhallisia hetkiä Muumitalon puutarhassa ja myös erilaisia seikkailuja Muumilaaksossa sekä merellä. Muumimamma nauttii mielellään teetä: hän istahtaa kupposen kanssa Muumitalon keittiöön ja nauttii omasta, rauhallisesta hetkestään.

Vietä sinäkin levollinen teehetki ja hauduta tee rauhassa. Ruostumattomasta teräksestä suunniteltu teepallo on oiva väline, jonka avulla haudutus sujuu helposti ja kätevästi. Sujauta vain irtotee pallon sisälle, sulje se ja aseta kuppiin. Ketjun toisessa päässä oleva Muumimamman hahmo estää haudutuspallon ketjun tipahtamisen mukiin, ja sen avulla pallo helppo nostaa mukista teen hauduttua. Nautinnollista teehetkeä!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero6004429502
MateriaaliRuostumaton teräs, muovi (PVC)
PesuohjeKäsinpesu
Mitat6 x 7,5 x 6,5 cm (pakk./förp./pack)
Paino0,04 kg

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>