Facebook Pixel

Palapelisetti 2 x 20 palaa

6,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Loppu varastosta

Kaksi erilaista muumiaiheista palapeliä, joissa on molemmissa 20 palaa. Molemmat palapeleistä ovat koottuina A5-kokoisia. Palapelin palat ovat kooltaan lapsen käteen sopivia. Tuotteen kuvat saattavat vaihdella saatavuuden mukaan. Kokoamisen voi suorittaa myös eräänlaisena kilpailuna kaverin kanssa, sillä molemmissa setin palapeleissä on yhtä monta palaa ja ne ovat haastavuustasoiltaan samaa tasoa. Palapelit ovat mielenkiintoinen ja opettavainen ajanviete, joka kehittää hahmotuskykyä ja sorminäppäryyttä. Lapsi viihtyy palapelin äärellä itsekseen, mutta kokoaminen yhdessäkin on mukavaa tekemistä. Palapelit ovat mainio lahjaidea, ja ne voi koota yhä uudelleen ja uudelleen.

Tove Jansson luomat Muumit ovat satuhahmoja, jotka asustelevat Muumilaaksossa. Muumilaakson asukkaat tulevat hyvin toimeen keskenään – jopa kepposteleva Haisuli, jota Poliisi joutuu välillä jahtaamaan. Muumilaakson väki ajautuu usein mitä kummallisempiin seikkailuihin, mutta he nauttivat suuresti myös leppoisista päivistä Muumimamman herkkujen äärellä. Joko sinä tunnet Muumipeikon, Muumipapan, Muumimamman, Niiskuneidin, Pikku Myyn, Nipsun, Nuuskamuikkusen ja muut?

Palapelin ääressä aivot saavat tarvitsemaansa liikuntaa, ja sateinenkin päivä sujuu rattoisasti. Palapelin palojen asettaminen oikeille paikoilleen sekä oikeiden palojen löytäminen on palkitsevaa sekä opettavaista. Peliko-palapeleissä yhdistyvät iloisen värikkäät kuva-aiheet sekä kotimainen tuotanto.

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40854927
MateriaaliPaperi
Palojen määrä20
Mitat21 x 15 x 1 cm
Paino0,15 kg
EAN-koodi6416550854927

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>