Facebook Pixel

Muumien kevät 2023


Muumien kevätmallisto leikittelee väreillä sekä runsailla, hyväntuulisilla kuoseilla. Muumilaakson hahmot esiintyvät eri mallistossa kovin puuhakkaina ja elämäniloisina, hetkestä nauttien.

Suunnittelijamme mietteitä: Mallistossa on kaksi eri värimaailmaa. Ensimmäiseen värimaailmaan halusin raikkaat ja ajattomat, muumihahmoissakin toistuvat perusvärit. Perusvärejä elävöittää trendikäs curryn keltainen. Näissä väreissä kuosit toistuvat reippaina ja selkeinä. Tässä on haettu hieman graafisempaa tunnelmaa."

  • Muumi Melske-collegehousut vauvalle pun
    Muumi Melske-collegehousut vauvalle pun
    18,90 €

"Toisessa värimaailmassa on pehmeämpi fiilis. Kevään murretut pastellisävyt on yhdistetty sävykkääksi kokonaisuudeksi. Tuotteiden malleissa on enemmän röyhelöitä, ja osa kuoseistakin on tunnelmaltaan romanttisempi ja rönsyilevämpi.”

Kevätmalliston ihanuus on Rakkaus-sarja, josta löytyy vaatteita niin vauvoille kuin isommillekin lapsille sekä myös erilaisia laukkuja ja kasseja. Rakkaus-sarjan kuosilla löytyy myös juomapullo, kahvipurkki, peltipurkit sekä suloinen muki. Ystävyys on arjen supervoima – ei vain ystävänpäivänä!

”Voi Muumipeikko ja Niiskuneiti, kylläpä he ovat ihastuttavan suloisia yhdessä! Nyt he halaavat hellästi toisiaan, silmät suljettuina, kädet toistensa ympärillä. Molempien kasvoilta paistaa lempeys ja onni, tässä on hyvä olla, juuri nyt. Muumipeikon ja Niiskuneidin ympärillä näkyy kauniita monivärisiä sydämiä. Ystävyys on ihanaa, vai lieneekö ilmassa ripaus rakkautta?”

  • webstore/7200 MUUMI TEKSTIILI LAPSET/C-72578830_webstore_01_ok8dsf
    Muumi Rakkaus-paita luonnonvalkoinen
    21,90 €

 

Aikuisten kevätmallisto leikittele pehmeän seesteisillä sekä murretuilla sävyillä, keväisillä väreillä ja rakastetuilla, tunnelmaa huokuvilla kuoseilla.
Karuselli-kuosi on kuin tarina, kauniisti väritettynä:

”Kuka lohduttaisi Nyytiä -kirjassa yksinäinen Nyyti taivaltaa länttä kohti, ja saapuu hemuleitten puistoon. Siellä ammutaan raketteja, karusellit ovat täynnä homssuja
ilmapalloineen ja tunnelma on iloisen riehakas. Voi kun Nyyti menisi muiden mukaan, silloin hän ei olisi yksin. Vaan mahtaako Nyyti vielä uskaltaa?”


Eikä mallistosta ole unohdettu rakastettuja huppareitakaan,

joista löytyy nyt myös uusia malleja: vetoketjullinen Senja-huppari.Kuten Muumipappa on lausunut: ”The world is full of great and wonderful things for those who are ready for them.”

Muumilaakson väki ainakin on valmis kaikkiin ihaniin asioihin ja seikkailuihin, joka päivä. Tämä uteliaisuus ja elämänasenne huokuu kevätmallistosta ihanasti. Olkaa hyvät!