Facebook Pixel

Kohta saapuu syys! ❤

Odotettu syksyn Muumi-mallistomme on täällä – ihanaa! Mallisto on kutsuvan värikäs ja täynnä seikkailua, lähde sinäkin Muumien matkaan!

Syyspukeutuminen ei ole ollenkaan tylsää, päinvastoin. Näihin ihanuuksiin niin pienet kuin isommatkin tahtovat pukeutua, mieluiten aivan itse – ja vaikka joka päivä!

 

Suunnittelijamme mietteitä: ”Muumien syysmallisto on täynnä murrettuja sävyjä, mutta reippaan raikkaalla otteella. Syvät ja vahvat värit luovat kokonaisuudesta lumoavan kutsuvan – ja juuri ihanasti muumimaisen.” 

Olemme tuoneet syysmallistoon mukaan myös monia vanhoja suosikkeja uusissa väreissä: Perhonen, Ruusut, Hui sekä Retro. Olkaa hyvät!

 

Perhonen-kuosi on saanut pohjavärikseen pirteän pinkin, kun taas rakastettu herkänsuloinen Ruusut-kuosi löytyy nyt sekä herkullisen liilapohjaisena ja mansikkajätskin vaaleanpunaisena. 

Hui-kuosi on saanut pohjavärikseen tällä kertaa kauniin kanelinruskean, jota valkoiset raidat piristävät valloittavasti. Tutussa kuosista löytyy Tuu-Tikin, Hemulin, Muumipeikon ja Mörön kuvia.

Mutta entäpä sitten Retro-kuosi, joka on kietoutunut samettisen syvään siniseen?

”Muumilaaksossa on leppoisa päivä, eikä kenelläkään ole mitään erityistä puuhaa. Muumimamma keräilee simpukoita, Muumipeikko lukee levollisena kirjoja myrskylyhdyn loisteessa, Muumipappa on heittäytynyt rantatuoliin lukemaan sanomalehteä ja Pikku Myy puolestaan juoksentelee elämäniloisena aivan vain huvikseen. Omissa puuhissaan ovat myös Niiskuneiti sekä Hemuli, jokainen aivan omassa rauhassaan. Tällaisia rennonletkeitä päiviä pitää olla, että voi uppoutua rauhassa omiin puuhiinsa!”

 

Ihastuttavan tunnelmallinen Serpentiini-kuosi perustuu Tove Janssonin Muumipeikko 6 -sarjakuvakirjan värikkääseen kansikuvaan.

”Kuvassa on Muumipeikko sekä runsaasti Muumilaakson väkeä metsän siimeksessä, serpentiininauhojen alla. Kuosin herkullisen värikäs kuvitus toistuu erityisen kauniisti luonnonvalkoinen pohjaa vasten.”  

Uutuuskuosimme Kuurupiilo valloittaa kolmessa eri värissä, kun pohjaväreinä on valittavana: luumu, sireeninliila sekä beige. Toiminnallinen kuosi on erityisen ihastuttava:

”Muumipeikko laskee kädet silmillään, kovin keskittyneesti, ainakin kymmeneen. Sillä aikaa kuurupiilossa mukana oleva Muumilaakson väki säntäilee eestaas suurten kivien välissä, yrittäen etsiä itselleen sopivaa piilopaikkaa. Haisulia ainakin naurattaa kovasti – toivottavasti hän kuitenkin pystyy olemaan aivan hipihiljaa, jotta Muumipeikko ei löydä häntä ensimmäisenä!”

Sukella seikkailuun Muumien kanssa! Seikkailu-kuosi leikittelee vihreän eri sävyillä, ja sen tarunomaista kuosia tähdittää Muumipeikko, Niiskuneiti, Mymmeli ja Pikku Myy.

”Tove Janssonin Muumipeikko ja pyrstötähti –kirjassa Muumilaaksossa on valtava myrsky. Muumipeikko lähtee etsimään tähtitornista tarkempia tietoja lähestyvästä mullistuksesta, joka paljastuu maata lähestyväksi pyrstötähdeksi. Seikkailuksi yltyvän matkan varrella Muumipeikko ystävineen kävelevät puujaloilla tulvassa ja selviävät siitäkin mainiosti. Onneksi kaikki kääntyy lopulta parhain päin, ja seikkailusta jää legendaariset muistot.”

Eikä siinä vielä kaikki, sillä myös Tarina on uutuuskuosimme. Siinä on meleerattu harmaa pohja, ja sen tähtinä esiintyvät Muumipeikko, Muumipappa, Tuu-Tikki, Nuuskamuikkunen ja Haisuli.

”Tuu-Tikki on istahtanut ruohon ympäröimälle puunrungolle kertomaan tarinoita. Muumipappa, Muumipeikko, Nuuskamuikkunen ja Haisuli kuuntelevat Tuu-Tikkia. Mahtaakohan hän tarinoida omista seikkailuistaan, menneistä ajoista vai kertoa keksimiään satuja? Ihanaa tarinahetkeä!”


Mallistostamme löytyy nyt myös ihania uusia malleja, kuten puhvihihoilla varustettu vaaleanpunainen Myy-collegemekko, joka on ihanan pehmeää materiaalia – ja harjattu sisäpuolelta mukavan tuntuiseksi. 


Suositut lasten verkkapuvut ja urheiluvaatteet ovat myös pukeutuneet uusiin kuoseihin, joissa värit ja kuvat toistuvat erityisen kauniina ja kirkkaina. 


Aikuisten syysmallistosta löytyy ihania uusia kuoseja sekä syksyisen kauniita värejä. Naisten malliston päätähti on Pikku Myy, jonka elämänasenne on hurmaavan suloinen – ja juuri sopivan tomera. 

 

”I don’t care a fig for other people’s secrets. And I certainly don’t broadcast them all over the place. Anyway, they all come out sooner or later.”  -Little My, Moominpappa at Sea 

Roosapohjainen Kuinkas sitten kävikään -kuosimme on valloittavan kaunis, kuin tarina. Se pohjautuu Tove Janssonin Kuinkas sitten kävikään -kirjan kuvitukseen.

”Kun Muumipeikon Muumipeikon seikkailu päättyy, hän pääsee kotiin rakastavan Muumimamman luo. Siellä auringon paisteessa, ruusujen keskellä, Muumimamma perkaa marjoja hattuun ja ilahtuu Muumipeikon ja ystävysten näkemisestä. Ja kas, pullakahvien sijaan tarjolle päätyy mehua. Kuinkas siinä niin kävikään – kannattaa kurkistaa kirjasta!”

Kaunokainen-kuosissa esiintyvät puolestaan Muumipeikko ja Mymmeli, jotka ihastelevat runsasta ja ihastuttavan moniväristä kukkaniittyä. ”Oi miten ihanan suuria ja värikkäitä kukkia! Muumilaakso hehkuu upeassa väriloistossa, kun kaikki kasvit ovat puhjenneet kukkaan. Muumipeikko ja Niiskuneiti katselevat ihastuneina yhdessä ympärilleen. Mymmeli on aivan haltioissaan, ja jopa Pikku Myy on pysähtynyt haistelemaan ja katselemaan kesäistä kauneutta. Rehevät lehvät ja kukinnot valloittavat!”

Nuppu-kuosissa on runsaan hersyilevä kuosi, jonka väritys toistaa sitä erityisen kauniisti – ja tähtenä Pikku Myy.

”Vaaleanpunaisena hehkuvat kukinnot ovat kuin helmeileviä koruja, jotka täyttävät maiseman upeasti silmänkantamattomiin. Siellä täällä näkyy kauniisti myös keltaisia yksityiskohtia. Näkymä on niin upea! Pikku Myy on seisahtunut ihastelemaan nuppuja, suu leveässä hymyssä. On niin kaunista! Onkohan Pikku Myy huomannut, että hänen rusettinsa sopii aivan täydellisesti yhteen vaaleanpunaisten kukintojen kanssa?” 

Rakastettu Haave-kuosimme hurmaa nyt salvianvihreänä, eikö olekin ihana?

Collegepaidoissa ja huppareissa on jälleen ihastuttavia värejä ja kuvia. Malleissakin on juuri mahtavasti valinnan varaa, kun saatavilla on collegepaita, vetoketjullinen huppari, perushuppari sekä pitkä ja oversized-mitoitettu erityisen mukava Mari-huppari. 

 

”Hope for the best and prepare for the worst.” Niin tuumii Pikku Myy – nyt me vain toivomme parasta, että te pidätte näistä huppareista yhtä paljon kuin me täällä Martinexilla!


Syysmallisto tarjoaa pukeutumiseen ihania uutuuksia herkullisissa väreissä – ihan koko perheelle! <3