Facebook Pixel

Bild It 2.0

29,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Uusi versio koukuttavan hauskasta koko perheen rakennuspelistä, jossa edelleen tarvitaan vakaata kättä – ja päätä. Pelissä yritetään koota rakennuskorttien kuvien mukaisia rakennelmia nosturin avulla, jota ohjaillaan joko kädellä tai päällä. Nopein kerää pisteet. Peliä voi pelata samanaikaisesti 2-4 pelaajaa. Peli kestää n. 30 min ja se sopii kaikille yli 8-vuotiaille. Mukana säännöt suomeksi, ruotsiksi, norjaksi ja tanskaksi.

Päivitetty versio suositusta rakennuspelistä, jossa yritetään koota erilaisia rakennelmia nosturia käyttämällä. Rakennelmat tehdään rakennuskorttien kuvaamien piirustusten mukaan, ja nopein rakentaja kerää pisteet. Ensimmäisenä 20 pistettä tai enemmän kerännyt pelaaja tai joukkue voittaa pelin. Uutuutena pelissä on neljän pelaajan koukku, joka aiheuttaa päänvaivaa tai helpotusta – tai ainakin naurunpyrskähdyksiä!

Yksinkertaisten rakennelmien kokoaminen saattaa näyttää helpolta mutta vaikeutuu, kun nosturia ohjataan vain päätä käyttäen. Peliä voi pelata yksin tai joukkueina – molemmissa vaihtoehdoissa on omat haasteensa. Pelivariaatioita on myös lukuisia: olisiko Aikahaaste, Selityspeli, Lännen nopein vai Pommi mieluisin – vai haluatko pelata kokonaan yksin? Tässä pelissä kuka tahansa voi haastaa itsensä tai kanssapelaajat sekä koordinaatio- että yhteistyökyvyn kehittämisessä.

Hauskoja pelihetkiä!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40861987
Pelaajien määrä2-4
Pelin kesto30 min+
Ikäsuositus8+
KieliFI, SE, NO, DK
Mitat27 x 27 x 7 cm
Paino0,74 kg
EAN-koodi6416550861987

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

PELIKO