0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Peliko Blank FI Peliko Blank FI
  • Peliko Blank FI Peliko Blank FI
  • Peliko Blank FI Peliko Blank FI
  • Peliko Blank FI Peliko Blank FI
  • Peliko Blank FI Peliko Blank FI
  • Peliko Blank FI Peliko Blank FI

PelikoBlank FI

Kuvaus

Uusi, nopea, monipuolinen ja hauska vuorovaikutteinen korttipeli, jota saa muokata joka voiton myötä. Jo pelatessa voi kehittää uusia sääntöjä ja korttien vaikutuksia, jolloin Blankista tulee ainoa laatuaan.

Saatavuus: Heti

19,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Blank on nopea ja hauska täysin uudenlainen korttipeli, jota pääsee muokkaamaan joka voitolla. Se on erittäin monipuolinen ja vuorovaikutteinen, ja sen tyyliin voi itse vaikuttaa: tuleeko pelistä tietopeli, taktiikkapeli, partypeli, perhepeli, liikuntapeli – vain mielikuvitus on rajana!

Pelin alussa pelikortit ja sääntökortit jaetaan kahteen erilliseen pakkaan. Jokaiselle jaetaan seitsemän korttia, ja loput jäävät pöydälle nostopakaksi kuvapuoli alaspäin. Nostopakan ensimmäinen kortti käännetään ja peli voi alkaa. Vuorollaan jokainen pelaa ainakin yhden kortin poistopakkaan. Pelattavassa kortissa on oltava joko sama väri kuin poistopakan ensimmäisessä kortissa tai sama numero. Pelaaja voi pelata useamman kuin yhden kortin kerrallaan, ja tällöin vain päällimmäinen kortti aktivoi mahdollisia sääntöjä tai pelikorttien vaikutuksia. Jos pelaaja ei pysty pelaamaan vuorollaan korttia pois, hään nostaa yhden kortin lisää. Voittaja on se, jolla ei ole kädessään yhtään korttia, kun mahdolliset sääntökorttien ja pelikorttien vaikutukset on huomioitu. Voittaja voi valita kahden palkinnon välillä: joko uuden sääntökortin keksimisen tai pelikortin muokkaamisen.

Hulvattoman hauskoja pelihetkiä – tee pelistä omasi!

Tekniset tiedot

Ikäsuositus 6+
Pelinkesto 10 min
Pelaajien määrä 2–6
Mitat 10 x 14,5 x 4 cm
Paino 290 g
Tuotenumero 40861826
EAN-koodi 6416550861826