Facebook Pixel

Blank FI

19,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Uusi, nopea, monipuolinen ja hauska vuorovaikutteinen korttipeli, jota saa muokata joka voiton myötä. Jo pelatessa voi kehittää uusia sääntöjä ja korttien vaikutuksia, jolloin Blankista tulee ainoa laatuaan. Joka kierroksella pöytään laitetaan kolme sääntöä, joita pitää noudattaa. Omista korteista pitää päästä eroon, jos vain numero tai väri yhdistyy. Kuka ensimmäisenä pääsee korteistaan eroon, saa kirjoittaa uuden säännön. Peliä voi pelata samanaikaisesti 2-6 pelaajaa. Peli kestää n. 10 min ja se sopii yli 6-vuotiaille.

Blank on nopea ja hauska täysin uudenlainen korttipeli, jota pääsee muokkaamaan joka voitolla. Se on erittäin monipuolinen ja vuorovaikutteinen, ja sen tyyliin voi itse vaikuttaa: tuleeko pelistä tietopeli, taktiikkapeli, partypeli, perhepeli, liikuntapeli – vain mielikuvitus on rajana!

Pelin alussa pelikortit ja sääntökortit jaetaan kahteen erilliseen pakkaan. Jokaiselle jaetaan seitsemän korttia, ja loput jäävät pöydälle nostopakaksi kuvapuoli alaspäin. Nostopakan ensimmäinen kortti käännetään ja peli voi alkaa. Vuorollaan jokainen pelaa ainakin yhden kortin poistopakkaan. Pelattavassa kortissa on oltava joko sama väri kuin poistopakan ensimmäisessä kortissa tai sama numero. Pelaaja voi pelata useamman kuin yhden kortin kerrallaan, ja tällöin vain päällimmäinen kortti aktivoi mahdollisia sääntöjä tai pelikorttien vaikutuksia. Jos pelaaja ei pysty pelaamaan vuorollaan korttia pois, hään nostaa yhden kortin lisää. Voittaja on se, jolla ei ole kädessään yhtään korttia, kun mahdolliset sääntökorttien ja pelikorttien vaikutukset on huomioitu. Voittaja voi valita kahden palkinnon välillä: joko uuden sääntökortin keksimisen tai pelikortin muokkaamisen.

Hulvattoman hauskoja pelihetkiä – tee pelistä omasi!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40861826
Pelaajien määrä2–6
Pelin kesto10 min
Ikäsuositus6+
KieliFI
Mitat10 x 14,5 x 4 cm
Paino0,29 kg
EAN-koodi6416550861826

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

PELIKO