Facebook Pixel

Galactic Games

24,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä. Kampanja-aikana toimitusaika voi olla hieman pidempi.

Saatavuus: Heti

Galactic Games on vauhdikas peli, jossa suoritetaan erilaisia tehtäviä ampumalla renkaita rengaslingolla joko pöydällä tai lattialla. Peli sopii kaikille yli 6-vuotiaille. Pelin kesto on n. 25 minuuttia ja sitä voi pelata samanaikaisesti 2-4 pelaajaa. Peliä voi voi pelata joko yksin tai joukkueissa, ja siinä kisataan erilaisissa tarkkuutta, taitoa ja hiukan tuuriakin vaativissa lajeissa. Onnea matkaan!

Galactic Games on Linnunradan suurin ja kovin turnaus, johon maan asukkaat pääsevät nyt myös osallistumaan. Pelissä voi kilpailla yksin tai joukkueissa, ja siinä käytetään rengaslingolla ammuttavia renkaita. Pelissä on useita eri lajeja, joissa on erilaisia rengaslingolla ja renkailla suoritettavia tehtäviä. Pelaajilta vaaditaan tarkkuutta, taitoa ja tuuria sekä hyvää asennetta.

Galagtic Games –pelissä jaetaan jokaisen haasteen jälkeen pisteitä, ja pelinappuloita liikutellaan pistelaudalla eteenpäin saatujen pisteiden mukaan. Eniten pisteitä kerännyt pelaaja tai joukkue voittaa pelin. Pelissä on seitsemän eri lajia: Pituus, Musta aukko, Ramppi, Avaruuskroketti, Planeettakeilaus, Lähtölaukaus ja Tarkkuusammunta. Galactic Games –peliä voi myös muokata haastavammaksi esimerkiksi omien ratojen avulla, aikahaasteella ja muilla mukavilla lisäsäännöillä: avaruudessa on ääretön määrä mahdollisuuksia. Lataa rengaslinko ja laukaise renkaat matkaan nopeammin, tarkemmin ja pidemmälle! Kuka saakaan kerättyä eniten pisteitä ja saa kunnian kantaa galaksin kovimman kilpailijan kruunua?

Ilahduttava toiminnallinen peli!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40861963
MateriaaliPahvi, muovi (ABS)
Pelaajien määrä2–4
Pelin kesto25 min
Ikäsuositus6+
KieliFI,SE,NO,DK,EN
Mitat27 x 27 x 5,5 cm
Paino0,5 kg
EAN-koodi6416550861963

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

PELIKO