0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Peliko Galactic Games Peliko Galactic Games
  • Peliko Galactic Games Peliko Galactic Games
  • Peliko Galactic Games Peliko Galactic Games

PelikoGalactic Games

Kuvaus

Galactic Games on vauhdikas peli, jossa suoritetaan erilaisia tehtäviä ampumalla renkaita rengaslingolla joko pöydällä tai lattialla. Peliä voi voi pelata joko yksin tai joukkueissa, ja siinä kisataan erilaisissa tarkkuutta, taitoa ja hiukan tuuriakin vaativissa lajeissa. Onnea matkaan!

Saatavuus: Heti

24,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Galactic Games on Linnunradan suurin ja kovin turnaus, johon maan asukkaat pääsevät nyt myös osallistumaan. Pelissä voi kilpailla yksin tai joukkueissa, ja siinä käytetään rengaslingolla ammuttavia renkaita. Pelissä on useita eri lajeja, joissa on erilaisia rengaslingolla ja renkailla suoritettavia tehtäviä. Pelaajilta vaaditaan tarkkuutta, taitoa ja tuuria sekä hyvää asennetta.

Galagtic Games –pelissä jaetaan jokaisen haasteen jälkeen pisteitä, ja pelinappuloita liikutellaan pistelaudalla eteenpäin saatujen pisteiden mukaan. Eniten pisteitä kerännyt pelaaja tai joukkue voittaa pelin. Pelissä on seitsemän eri lajia: Pituus, Musta aukko, Ramppi, Avaruuskroketti, Planeettakeilaus, Lähtölaukaus ja Tarkkuusammunta. Galactic Games –peliä voi myös muokata haastavammaksi esimerkiksi omien ratojen avulla, aikahaasteella ja muilla mukavilla lisäsäännöillä: avaruudessa on ääretön määrä mahdollisuuksia. Lataa rengaslinko ja laukaise renkaat matkaan nopeammin, tarkemmin ja pidemmälle! Kuka saakaan kerättyä eniten pisteitä ja saa kunnian kantaa galaksin kovimman kilpailijan kruunua?

Ilahduttava toiminnallinen peli!

Tekniset tiedot

Materiaali Pahvi, muovi (ABS)
Ikäsuositus 6+
Pelinkesto 25 min
Pelaajien määrä 2–4
Mitat 27 x 27 x 5,5 cm
Paino 500 g
Tuotenumero 40861963
EAN-koodi 6416550861963