Facebook Pixel

Missä on Pikku Pupu

25,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Loppu varastosta

“Missä on Pikku Pupu?” on leikkiin perustuva peli, jota aikuinen tai vaikka vanhempi sisarus voi pelata yhdessä pienen lapsen (18+ kuukautta) kanssa. Peliin kuuluvat Pikku Pupu –pehmo (konepestävä), kuusi kuppia ja 16 kaksipuolista kuvalaattaa sekä pelin helpoksi tekevät yksinkertaiset ohjeet. Pelissä aikuinen piilottaa Pikku Pupun yhden kupin alle, vierailulle eläinystävän luokse. Lapsi saa sitten etsiä Pikku Pupua vihjeiden ja kysymysten avustamana. Tässä pelissä kukaan ei häviä: etsimistä voidaan jatkaa, kunnes Pikku Pupu löytyy. Pelissä on monta tasoa. Seuraavalle vaikeustasolle siirrytään, kun lapsi useimmiten löytää Pikku Pupun. Oleellinen osa Missä on Pikku Pupu? –peliä on osallisuus ja yhteys lapsen ja aikuisen välillä. Kaikki eläimet osaavat puhua ja sanovat joskus mitä hullunkurisempia asioita. On aika päästää mielikuvitus valloilleen ja pitää hauskaa! Pelin kesto on n. 15 minuuttia ja sitä voi pelata samanaikaisesti 2 tai useampi pelaaja.

Pikku Pupu on pehmeä veijari, joka piiloutuu eläinystäviensä luokse. Löydätkö sen ketun kolosta, majavan padosta vai pöllön pesästä? Mutta mikä eläin majailee lehtikasassa? Kun eläinmaailman asukkaat ja niiden elinympäristöt alkavat käydä lapselle tutuiksi, on aika käydä kasvimaalla katsomassa, ovatko porkkanat kasvaneet ja joko vadelmat ovat kypsiä. Pikku Pupun etsimistä voi jatkaa, kunnes se lopulta paljastaa korvansa – jolloin lapsi on riemuissaan!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40861574
Pelaajien määrä2+
Pelin kesto15 min
Ikäsuositus18kk - 5v
KieliFI
Mitat19 x 27 x 8 cm
Paino0,56 kg
EAN-koodi6416550861574

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

PELIKO