Facebook Pixel

Missä on Pikku Pupu

25,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Laskulla 30 päivää kulutonta maksuaikaa.

Saatavuus: Heti

Leikkisä ja opettavainen etsintäpeli, joka sopii 18kk-5-vuotiaille. Pelin kesto on n. 15 minuuttia ja sitä voi pelata samanaikaisesti 2 tai useampi pelaaja. Pelissä vanhempi, isosisko tai –veli voivat ohjata pientä lasta jännittävällä tavalla havainnoimaan sekä tunnistamaan kasveja, eläimiä ja niiden koteja. Ohjeet löytyvät kahdeksalle eri pelivariaatiota, mutta aikuinen ja lapsi keksivät niitä koko ajan lisää.

Pikku Pupu on pehmeä veijari, joka piiloutuu eläinystäviensä luokse. Löydätkö sen ketun kolosta, majavan padosta vai pöllön pesästä? Mutta mikä eläin majailee lehtikasassa? Kun eläinmaailman asukkaat ja niiden elinympäristöt alkavat käydä lapselle tutuiksi, on aika käydä kasvimaalla katsomassa, ovatko porkkanat kasvaneet ja joko vadelmat ovat kypsiä. Pikku Pupun etsimistä voi jatkaa, kunnes se lopulta paljastaa korvansa – jolloin lapsi on riemuissaan!

Missä Pikku Pupu on leikkisä peli, jossa kukaan ei häviä. Pelikorteissa on opastettu kahdeksan eri pelivariaatiota, mutta aikuinen ja lapsi keksivät niitä koko ajan lisää. Leikissä siirrytään seuraavalle tasolle, kun lapsi oppii edellisen. Pikku Pupu -peli onkin ison ja pienen ihmisen tapa kommunikoida ja leikkiä ja yhdessä. Eläimet osaavat myös kertoa hassuja juttuja, joita ihmiskorva ei muuten kuulisi! Pikku Pupu seuraa lapsen seikkailuja vuodesta toiseen yhtä ihastuneina.

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40861574
Pelaajien määrä2+
Pelin kesto15 min
Ikäsuositus18kk - 5v
Mitat19 x 27 x 8 cm
Paino0,56 kg
EAN-koodi6416550861574

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden. Lue lisää >>